Tuesday, July 5, 2011

new zealand negara yang ada pemandangan yang sangat cantik!

salam peeps!hye2..hee..malam semua..apakah motif tajuk itu?hihi..ifa mana la pernah pergi new zealand weh!ntah bila zaman la baru dapat pergi sana tau..hihi..tapi cik epa dah pergi tau..tue ifa tau cantik ka nda new zealand tue..hehe..sangat la cantik!owh jeles di situ..hihi..

alhamdullilah..syukur..akhirnya..dah tahu sape yang bertuah dapat souvenir new zealand tau!tq so much dear epa!ada rezeki ifa nak merasa souvenir dari new zealand nie..tq2..hee..sangat suka hati ifa..weee...excited je nak tahu pe la ifa dapat nanti..ngeh2..tahniah juga pada cute mum n sis eb ezrin kerana mereka pun bertuah juga..=)

nie la 3 orang bertuah itu..hee..
tahniah cute mum n sis eb ezrin..
memang selalu bertuah tau kakak berdua nie..=)
tq so much dear epa..=)

boleh tolong komen gak entry ifa yang nie x?
tq so much kawan2..=)

p/s: my 4th winning in july..ngeh2~

3 comments:

Shiela Latif said...

tahniah ifa...bertuah jer :)

nanakimie said...

congrats dear!bestnya..hehe

tiefazatie said...

shiela: alhamdullilah sis..rezeki awal bulan kot..hee..=)

nana: tq dear..hee..mmg best..xsabar nk tahu dpt apa..ngeh2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...