Friday, July 1, 2011

contest! nak perfume lancome free tak?


hye peeps!

*blog poyoness best sebab

ifa rasa kan..entry-entry kat blog poyoness nie memang poyo nak mampus..haha..kadang-kadang tue baca boleh rasa macam-macam perasaan nie..lucu..sedih..gembira..serius..macam-macam jenis ada nie tau..tapi apa yang penting..memang entry-entry poyoness nie kan ada tersirat dan tersurat nie..kadang-kadang tue cam berlapik-lapik oww...uji minda betol bila membaca nie..sebab entry tue bukannya straight forward nie..mau lagi suruh ifa dok fikir-fikir nie...pastu ada gak yang kata-kata nasihat nie..ala-ala nota kaki gitu..dasat-dasat..memang ada bakat menulis sungguh c poyoness nie..memang best pun bila baca nie..tapi kan..kenapa poyoness yang menjadi pilihan nama ek?takpe la..poyoness pun tapi bermanfaat nie..keep on blogging yaa!

6 comments:

tiefazatie said...

bila kay datang jenguk blog ifa..terus mencurah-curah idea..thanx..sempat ifa join..hee

SyUhAdA said...

gudluck ifa~!

khairul akmal azman said...

tq ifa join!..
nti 3 july result

tiefazatie said...

syu: tq dear!

kay: welcome kay..hee..okies..=)

SoLy SoLicious said...

waa...g.luck..

p/s : spe tanak brg free....sy pn nak..hee

tiefazatie said...

soly: hee..tq..

haha..btol jg tue..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...