Wednesday, July 6, 2011

bila otai blogger bro eyriqazz datang jenguk blogger c ikan bilis tiefazatie..

salam peeps!hye2..hee..ok ifa jakun nie..haha..bro eyriqazz datang jengah blog tiefazatie c ikan bilis nie weh..adui la...terima kasih ye bro..hee..bro eyriqazz datang sebab nak inform yang ifa antara pemenang cabaran rm10 eyriqazz le..haha..itu la sebabnya..hihi..lebih2 je tajuk tue..kihkih..jangan marah ek..=p

best tue..ifa dapat rm10 daripada bro eyriqazz tau..ifa mintak cash..nak kumpul duit..hehe..tq so much bro..sape nak bagi free kan2..hee..xsangka betol la ifa meneka tue..ngeh2~...ifa main agak2 je tue lepas baca entry2 di semua blog tue..hehe..alhamdullilah..rezeki kan..tahniah juga pada pemenang yang lain..antara yang ifa kenal bebenor..sis syima..mama iqy..tahniah2..hee..

alhamdullilah..ada gak rezeki ifa dengan bro eyriqazz nie tau..
betol lak pe ifa teka nie..hihi..xsangka betol nie..
syukur..tq so much bro eyriqazz..=)

boleh tolong komen gak entry ifa yang nie x?
tq so much kawan2..=)

p/s: my 7th winning in july..ngeh2~

12 comments:

Nana said...

tahniah! beznye dpt duit

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah Ifa..
bestnye hadiah.. ;)

nasiruddin said...

gud job......rezeki tiefazatie la......

Mama Zharfan said...

congrats ifa!! eyriqazz ni frenly orgnya :) and bln ni sgt kayo sbb dpt Rm4k dari nuff kan ehhehe

Edy Zaidi said...

mmg murah rezeki betul la

tiefazatie said...

kak nana: aah..best2..hihi..

lily: tq sis..hee..aah..suka2..duit2..

nasiruddin: hee..tq..alhamdullilah..

mz: tq sis..heee..yeke..mula2 ingat serius..tp lama2 baca entrynya..cm gle2 pun ada nie..hihi..aah..sgt2..kaya!hihi..murah rezeki die kan..

edy: alhamdullilah..syukur sgt bro..=)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah Ifa..jom join!http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/06/mark-up-cc.html

tiefazatie said...

k.atie: tq sis..insyaallah..kena setel benda2 lain dulu..hihi

aku & Fantasi said...

mcam best je duit rm 1o tu..dah boleh dah belanja af topup...hahah..;)

tiefazatie said...

AF: mmg best dear..hee..maaf le..ifa simpan duit tue..hihi

Eyriqazz said...

wah,ada special entry lagi..opps..payment dah dibayar blom ni? thanks again for entry..

tiefazatie said...

eyriqazz: hehe..tanda terima kasih ifa bro..hihi..sudah nie..semalam kan..hihi..welcome2..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...