Tuesday, June 7, 2011

tengok kungfu panda 2 yang sangat comel kat MBO! | ada orang gayat kat jejantas!

credit to en.google..=)

salam peeps!hye2..hihi...sape dah tengok cte kungfu panda 2??rugi kalu korang xtengok weh..sangat la comel..hihi...kali nie pasal c po mencari asal usul diri die..macam amnesia pun ada gak c po nie masa mula2 la..hihi..pastu nak selamatkan china daripada c shen peacock yang psiko gle lagi...haha..best2...sangat2 la comel..ada je gaya2 lucu c po n the geng tau..hehe..sifu die jangan cakap la..sah2 la lucu dediam..hihi..

ada gak part sedih nie...lagi2 time c po dok teringat pasal mak ayah die..sedih ow..pastu time ngan ayah angkat die c angsa yang gle noodle tue pun sedih gak..touching di situ..sob2..nak cte lebih2 kang xbest la..janji best ow cte kungfu panda 2 nie..ketawa je..tapi ada gak nak nangis sebab sedih..hihi..tapi kan..sekali ending die..ayah die hidup lagi weh!haha..agak2..ada ke x kungfu panda 3 ek??

sape yang ifa bawa gi tengok wayang cte kungfu panda 2 nie??sah2 la adik2 ifa yang kecik 3orang tue..ngan kazen ifa c ain n adila..hihi..punya la excited adik2 ifa nie..maklum la..baru kali kedua kan..haha..sengal..kami tengok yang bese je..3D punya mahal bebenor..haha..dapat yang bese pun ok maa..hihi..tapi kali nie ifa lupa la plak nak snap picture adik2 ifa dalam cinema tue..haha..punya la penuh cinema ngan kanak2 dan family mereka..hihi..

pastu ifa beli gak popcorn large untuk adik2 ifa n kazen ifa nie..beli combo la..dapat 2 botol air mineral..haha..habis weh dorang makan popcorn tue!padahal cakap kenyang dah makan McD b4 tengok wayang tue..konpius..haha..nasib baik ifa beli gak popcorn tue..lagipun xbest la tengok wayang xde popcorn kan2..hihi..papepun..enjoy la tengok cte nie..xrugi pun..hee..sebab c po n the geng memang comel habis!

credit to en.google..=)

nie aksi comel dorang buat b4 lawan2 ngan serigala2 c shen tue..hihi

apa motif gambar nie??haha..adoi la..sangat2 la kelakar ok..nampak x c fakhri tue??die la adik paling nakal..taiko segala la die..sekali..penakut rupanya bila lalu kat jejantas nie..haha..kan ifa ada cte..jusco lama kat melaka tue seberang melaka mall je..so kami guna jejantas la nak menyeberang jalan..tapi rupanya die takut..c ain pun jadi takut gak..adoi la..lucu2..haha..tapi memang nampak pun keta lalu kat bawah tue laju je..hihi..

punya la penakut c fakhri nie..haha..sejuk gle tangan die..pucat lesi..siap berpeluh2..jalan pun lembab gle!sampai terbongkok2 tau..haha..berhabis ifa ketawa xtahan nie..haha..nie picture masa lepas makan McD nak gi tengok wayang..tengok la die peluk2 c ain tue..haha..masa nak pergi jusco tue die peluk2 ifa..haha..tapi xamik la picture masa tue..sebab ifa ketawa je..haha..

tq pada kazen ifa c ain n adila..sebab melayan kami tengok cte nie sama2...hihi..ain la jadi driver kami weh..hihi..nanti lain kali kte gi lagi ek ain..aku belanja ko..haha...=)

p/s: nampak x plastik ifa pegang tue??dalam tue la ada coca cola can glass lime ifa..hihi..=)

8 comments:

Munirah said...

haha..sy pulak kalau naik jejantas excited. rasa tinggiiiii..hehe

tiefazatie said...

munirah: haha..baru la..dasat awak nie..hihi

kiwi said...

best tak cite ni? teringin gak nak tengok sebab yang 1st hari tu best tapi tunggu yang download punya la :P

perondajaketbiru74 said...

aku peminat kungfu panda bah mmg ada kungfu panda 3 tu nanti

caliph shuriken said...

waaachaaa panda, hukk...

latest en3: kl gangster

tiefazatie said...

kiwi: best2..tgk ah..comel sgt!hihi..byk pengajaran bleh kte dpt nie..

peronda: wah..iya ka bro?itu la..ada kali kan kungfu panda 3 nie nt..

caliph: hihi..comel kan..=)

qeen.3c said...

best ke cerita tu? cam nak tengok. hihi. naik jejantas laa best! lebih tinggi dari kereta. haha!

tiefazatie said...

qeen: best2...sila la tgk!hihi..tue la psl..xtau pesal adik ifa takut..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...