Saturday, June 4, 2011

yeay!dapat dah coca cola can glass lime! but serius sundae banana toffee tak sedap..=p

salam peeps!hye2..hee..masa balik kampung haritue..sempat lagi pergi beli mcd semata-mata nak coca cola can glass warna lime!pastu tengok gak kungfu panda 2!hihi..best2...pasti la bersama-sama adik2 kecikku dan juga kazen tersayang c ain dan juga adila..=)

tujuan utama nak tengok cte kungfu panda 2..but ada lagi 1 jam b4 start kan..so kami pun nak gi jalan2 jap kat jusco lama seberang jalan je..kami tengok kungfu panda 2 nie kat MBO melaka mall kalu xsilap..haha..ifa dok ingat nama lama je..kotamas ke apa ntah dulu..hihi..alang2 dah nampak McD depan mata..harus la rembat beli coca cola can glass warna lime tue!hihi..mula2 nak beli aiskrim je..pastu c ain nie menghasut lagi ajak makan terus..haha..ko memang kan kazen..haha..

so jum la usha2 picture kami nie..hihi..=)

nie la makanan kami...sharing is caring maa...ifa n ain beli sorang 1 set untuk dapatkan coca cola can glass lime tue..pastu kami add on nugget 6pcs and 2 apple pie...tapi..hampeh..xlaku plak apple pie masa nie..laku lagi nugget..haha..so kami dah decide..lain kali xyah add on apple pie...just add on nugget 6pcs tue 2 set ala carte la..hihi..lagipun cukup je nie untuk kami2 nie..banyak nie pun payah nak habiskan ok..

owh ya..sundae strawberry tue ifa pun yaa...hantu strawberry nie..xleh nak tukar..haha..sundae banana toffee tue ain yang nak cuba..malang sungguh..xkena pada tekak masing2 nie..haha..c adila pun kecewa dengan sundae banana toffee beliau..hihi..cian besday girl..nasib baik ifa xpengaruh..haha..tetap nak sundae strawberry gak..hihi..

total spend untuk McD kali nie ialah..

2 set McValue McChicken+nuggets 6pcs+ 2 apple pie include tax = rm37.60

faisal, ajie dan adila..
muka masing2 ngah menikmati aiskrim nie..hihi..

fakhri, ain dan ifa la...hihi
pesal la muka ifa nie cam tercengang..haha..

ok nie la besday girl kte pada haritue..adila..=)
muka kecewa dengan sundae banana toffee beliau..
punya payah nak habiskan tue..hihi

ok next entry nanti ifa cte pasal kungfu panda ek..hihi..btw..lupa nak snap picture coca cola can glass lime ifa tue..excited bebenor kan..haha..=p

korang suka ke sundae banana toffee tue?kami tidak suka langsung..haha..

yeay!complete dah collection ifa nie..hihi..yang green punya cte dah cte semalam..hihi

13 comments:

tiefazatie said...

best lepak ngn kazen tersayang nie..=)

Abang Long said...

Eeeeeee...sukenyer dia..Saya ada extra kaler lime tu tapi tak sempat nak kutip charcoal..kalau ada lelebih yg charcoal tu hantar-hantar la yer?..hehe

Myra Jay said...

bestnyer dapat mkn Mekdi..

Terus rasa meliur ha :)

Amira Chan said...

betul betul! banana tofee was like yucks.. =,=" hahaha

ROROI said...

Rasa minyak gris!! hahaha

tiefazatie said...

abg long: mmg suka sesgt..dh dpt complete set!hihi..ala..xde lebih la...sume limited ada 1 je..hihi

myra: hee..mmg best..tp cm bosan dh nie..haha..sis g ah beli..=)

amira: kan2...haha..menyesal gle!best lg strawberry kan2..

roroi: haha..dasat2..

aisya said...

suke ifa kumpul gelas ni kan.. kitorang en barney dah ade 4 je gelas ni.. =)

tiefazatie said...

aisya: hee..aah..nice kan..=)

Fathiah Hamim said...

dap nyaaaaa. eh bukan sekarang warna green ke?

Nida said...

Salam Ifa..

bestnya tengok McD tu.. percaya tak Kak Nida dah 2 tahun stengah tak makan McD... sedihnya..uwaaaaaa

Telaga Putih said...

mntk tlg kwn2 utk like page ni buley? bg y da thnx sgt2.. kalo blm, help me plzzz http://fnndoubleooomph.com.my/home.php?fnnid=100000023988617

kiwi said...

baru plan nk try, ifa dh bagitau awal2 sundae banana toffee tak best. tak perlu bazir duit la macam ni.hehe

tiefazatie said...

fathiah: mmg sedap..dear..kalu awak baca btol2 n3 nie..ifa dh cte pasal green smlm ye..siap ada link lg tue..=p

nida: salam sis..alolo..cian sis..ifa percaya..xpe..nt blik msia mkn ek sis..=)

telaga: insyaallah..it up to them la..=p

kiwi: haha..sbb not my taste la..ntah pelik je ni...haha..but if u nak cuba ok je..mana tahu kena ke..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...