Tuesday, November 2, 2010

cloud 9 nik-nak!

salam peeps!ini la antara makanan baru yang ifa ternampak ada di mydin itu..cloud 9 nik-nak!!apa lagi amik je masuk dalam troli!hihi..cam menarik je nie..cumil lak tue..haha..murah je kawan2..tak mahal mana..rm5.50 je untuk 20paket!seingat ifa la..haha..okie pe..kan2..hihi..

tada!cumil bukan!hihi..siap buka camnie amik picture luk!

erm..rasa die ok la..not bad tau..cam cloud 9 yang original gak..cuma yang nie dalam die ganti ngan wafer..pastu ada lagi bertih jagung ka pa ntah..lupa...haha..yang lain sama ja cam cloud 9 biasa tue!hihi..

adek2 ifa sabar je tunggu ifa siap amik picture tau!haha..sebab dorg pun nak rasa gak!tue la..sape suruh tak ikut kan2..tengok ifa..boleh beli macam2..haha..cam budak kecik kan..=p..tapi akhirnya..c kenit2 itu yang menghabiskan nik-nak ini tau!haha..kesian ifa..

p/s: c yufa sangat bagus masa ini..haha..adoi la..nie je yang mampu...=p

9 comments:

eLYies said...

nampak cam sedap..nanti nak try la..

Khumaera Ismail said...

tie wat iklan cloud9..hehehe~nmpk cam sedap..

zurazari said...

cedap nyer!!!

ardinihumaira said...

fav dni ni fa! lagi satu ada big bang :D

Cheqna said...

nak nak..lapar ni sis..hehe

:-)

Mama Zharfan said...

me tak suka choc or apa2 yg sewaktu dgnnya hheheh

diana said...

dah rasa dah..
manis..
tak suke..

tiefazatie said...

elyies: try la kak..tp manis la cm cloud 9..hihi

khumaera: haha.ble xde keje kan..hihi

zurazari: aah sis!haha

dni: ye ke!hahha..dni2..

cheqna:hihihi..meh2...tp abes dh teu sis

mamazharfan: aah..tau2...hihi..xpe sis..tgk je la..hee

diana: mmg sis..agak manis la..ifa minum air masak stp kali pas mkn nie!haha

Anonymous said...

fat loss products


fit yummy mummy
Every other day diet reviews
The Diet SOlution reviews

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...