Tuesday, November 9, 2010

bro wanzi baek hati!

salam peeps!wah2..ifa terkejut nie!!bro wanzi dengan baek hatinya...memberi banner sebagai hadiah pada blog tiefazatie!tq so much bro wanzi!tahniah gak pada kawan2 lain yang dah dapat banner yang cumil+smart nie...maaf la..ifa lambat wat n3 sebab xleh login nie dari tadi...huhu..nie baru leh..huhu...


tag2



smart2...macho lagi tue...cumil pun ada nie..hihi..tq so much bro wanzi!moga bro cepat sembuh ya...dirahmati allah selalu...murah rezeki juga...hee...jangan malu2 meh la datang singgah blog bro wanzi yaa..bro wanzi dah guna dot com tau...best tue...hee..=)


p/s: kalu nak amik...amik la..hihi...tq bro wanzi..=)

16 comments:

tiefazatie said...

tq so much bro!hihi..=)

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Fuyooh! Lagi sorang blogger dalam bloglist Shag dapat banner free yg comel! Hiks ;) Nak amik tampal kt blog Shag lah.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah atie..cumel sesangat...moga wanzie cepat sembuh..amin.

tiefazatie said...

shag: cumil2...kan2..tq2..amik2...sila2..=)

LM: tq sis...sis pun tahniah gak!cumil sis nye gak!hihi..aah..moga wanzie cepat sembuh nie...amin..

Zairie Husin said...

smart! :D

tiefazatie said...

zairie: tq2...=)

Rara Farah said...

wow..banner free...thniah2..btul2 bertuah nieyh

tiefazatie said...

rara: hihi..tq rara..alhamdullilah..ada rezeki nie kan..=)

Mama Zharfan said...

tomeynya!! nak jugak hehheh :)

tiefazatie said...

mz: hihi..tq sis!cumil2..hihi..cbe try usha bro wanzi..mana tau leh gak dpt..=)

Wanzi said...

salam.. terima kasih kerana sudi menerima hadiah yang tak seberapa dari wanzi tu dan sanggup siapkan entry ini..... disebabkan kesihatan tidak mengizinkan, wanzi hadiahkan kerana untuk mengeratkan lagi silaturahim di dunia bloger ini. maafkan wanzi kerana jarang2 bw... see u all

tiefazatie said...

wanzi: salam bro..sama2..tq ye sudi bagi ifa dan juga kawan2 yg lain..moga wanzi cepat sembuh yaa..insyaallah..ifa dtg selalu blog wanzi ya..tq sebab sudi komen nie..=)

PhotoGraphic said...

waaa..cantik la efa..hihi...

tiefazatie said...

pg: tq wak..hee...=)

ardinihumaira said...

wow bertuahnya...
best tu :)

tiefazatie said...

dni: erm!mg kan2.hihi..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...