Monday, July 2, 2012

tiada di Johor Premium Outlets,shopping nike di al-ikhsan jejantas ayer keroh!

salam peeps!hye2..weekend baru nie kteorang balik kluang..kampung ayah diyana..sebab ada buat kenduri sikit..so,bila nak balik hari ahad tue kteorang pergi la singgah JPO,johor premium outlets!hee..ifa memang dah ada aim nak beli apa nie..tapi..xde rezeki kot..semua yang ifa aim n usha xde berkenan di hati nie..sabo je la..haha..ifa usha fossil,levis n nike..hampeh..xde beli 1 apa pun nie kat JPO nie..haha..=p


siap ada model x berbayar nie..hehe..


baru perasan ada food court gak kat sini..hehe..nie 2nd time kteorang datang..baru la perasan nie..haha..ifa n diyana makan ayam penyet,rm10.90 sahaja..ok la juga harga die kan2..sedap pun sedap nie..hehe..kicap pekat die mesti kicap ABC nie..hehe..sedap!


nie la die 2 helai tshirt nike ifa sambar!haha..tapi nie ifa beli kat al-ikhsan,restoran jejantas ayer keroh,melaka la..haha..bukan kat JPO..kat JPO xde design nie..hee..ifa beli nie pun sebab ada sale nie..pastu smart kot di mata ifa..hehe..nike sportwear tue rm69.00 n nike athletic tue rm39.00 je!murah je kan2..hehe..

lagipun..dah berapa lama kot ifa xde membeli tshirt nike nie..bertahun gak la xde membeli nie..haha..sengal2..alhamdullilah..dapat gak nie..hee..itu pun sibuk la call en.bebeh je memanjang masa nak membeli nie..ye la..selalu shopping ngan en.bebeh kot..huhu..nangis..sedih lak rasa nie..xpe2..nanti kte gi shopping sama2 lagi kan en.bebeh..=)

psstt..kunun nak wat jadi baju raya..tapi ifa bantai pakai dah tshirt nike sportwear harinie pergi opis!haha..btw..sape pergi tengok nuffnang premiere screening the amazing spider-man kat sunway piramid malam nie?jum jumpa tegur2!hee..

p/s: kawan2..sila la rajin2 kan diri anda meng-usha blogshop kami,D'aifa Boutique ye..semuanya diimport khas daripada cambodia..harga pun sangat berpatutan..=) 

8 comments:

Izzati Tatie said...

cantik t-shirt kaler pink tu..suke sangat!

ifa,sye baru pas follow awk kat twitter tau.bule tweet dgn awk pasnie ;D

tiefazatie said...

izzati: hee..tq..=)

okies..thanx dear!

Mama Zharfan said...

besh shopping2 ;)

mama_umar_maryam said...

nice tshirt..akk dtg jpo aritupon xbaper sgt soppingnye,heheh

MamaEma said...

tak pernah pergi JPO..hari tu just lalu jer..sebab naik bas opis..

caliph shuriken said...

dh lama x shopping sjak x stay kt kL, erkk...

Wanieys said...

cantik baju tu ada less lagi ok la kan hihi

tiefazatie said...

mz: tau xpe sis..hehe..tp nak gak shopping xkuar duit mcm sis..tp dpt2 lg..haha

zety: tq sis..hee..tau xpe..haha

mamaema: xpe..next time singgah la..hee

caliph: ala..xpe..nt2 leh lg shopping tue..hee

wanieys: hee..tq sis..tau xpe..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...