Wednesday, July 11, 2012

aziema berjaya membuat muffin yang comel..=)

salam peeps!hye2..hee..weekend haritue ifa ikut family diyana balik terengganu..dorang pergi mencandat sotong..ifa lak balik umah jumpa mak,ayah n adik2 la..bagus kan2..hee..=)

adik ifa aziema ajak buat muffin nie..tapi ifa malas nie..haha..ifa dok lepak je dengan dorang nie..hehe..lagipun senang je pun nak buat muffin tue..sebab dah beli tepung ready made nie..just kena campur minyak jagung,air,telur dengan apa ntah lagi..hihi..last2 aziema buat sendiri je nie..mak ifa ada la tolong sukat2 bahan2 nie..hee..ifa?tukang tengok ngan puji je..hihi..nasib baik aziema xngamok sebab xtolong die..hee..=)


nie la hasilnya..comel pe..kan2..jadi dah muffin aziema buat nie..hee..=)


tapi xtau nape biji2 warna warni nie pun jadi kembang sekali nie..haha..xpe la..janji sedap n menarik gak nie aziema oi..rilek2..nanti masak la lagi..hehe..=)


p/s: kawan2..sila la rajin2 kan diri anda meng-usha blogshop kami,D'aifa Boutique ye..semuanya diimport khas daripada cambodia..harga pun sangat berpatutan..=) 

9 comments:

Tina Othman said...

cantik2 muffin tu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Nampak sedap tu...yummeh..^^

tiefazatie said...

tina: tq sis..hee..=)

lily: mmg sedap sis..hee..

Ijah EmoTemo said...

comelnya! ijah dari last month duk teringin nk buat muffin..last2 pergi beli je hahaha

Wanieys said...

owh ifa mesti tolong makan jer kan hihihi

Makbed said...

nak ckettt...

MamaEma said...

tu tolong jugak..tolong makan..hehehe

caliph shuriken said...

ifa, knapa yg warna warni tu mcm tenggelam sama? msak skali / tabur kmudian?!

tiefazatie said...

ijah: hehe..comel kan2..sila la buat..senang je..hihi

wanieys: harus la sis!hahha

makbed: sila2..amik le sis..hee

mama ema: hehe..tau xpe..

caliph: sbb tabur atas die masa nak masak!haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...