Sunday, July 15, 2012

chatime,pavilion: cappucino with pearl yang kaw..=)

salam peeps!hye2..lepas je makan korean bbq chicken set tue..kteorang jalan2 usha2 barang jap..pastu ternampak chatime!haha..harus la diterjah..hehe..=)

alhamdullilah..dapat la ifa try minum cappucino with pearl nie..hee..tapi kan..orang tue bantai goncang la plak..huhu..ifa nak amik picture yang air nie atas die putih..bawah die coklat..cantik nie..hee..tue je sebab nak beli cappucino with pearl nie..tapi memang kaw la..xmanis nie..pearl die je yang manis nie..air die pahit!haha..tapi ok la..hee..nasib baik xpening kepala nie..haha..


ifa beli yang regular je la..kata nak try kan2..xkan nak beli large terus..hee..diyana macam biasa la..caramel milk tea with grass jelly nie..hee..owh ya..diyana ada buat kad nie..so,dapat la free 1 regular air nie..diyana pilih air strawberry with kiwi nie..sedap2..boleh la minum lagi next time..=)..nak tahu apa kteorang buat pasnie?nanti ifa cte eh..

p/s: kawan2..sila la rajin2 kan diri anda meng-usha blogshop kami,D'aifa Boutique ye..semuanya diimport khas daripada cambodia..harga pun sangat berpatutan..=) 

6 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tak pernah lagi rasa chatime ni..kat JB ni tak tau lah ada ke tak...selalu beli cool blog jer..tapi akak tak suka ada pearl.. :)

tiefazatie said...

lily: ow..ifa pun xtau nie ada ke x kat jb nie..hee..owh..ifa suka..hee

Ijah EmoTemo said...

ngeee dah lama xminum chatime! ijah xsuka pearl sbb rasa susah nk kunyah hahahah

Wanieys said...

chatime xder kat kedah.....

Nana said...

jangan beli kt BTS
tak sedap
cair..
wangsa walk gak the best

tiefazatie said...

ijah: hee..tau xpe!skrg suka lg grass jelly..haha

wanieys: alolo..xpe..kalu keluar kedah..cari eh..hee

nana: ow..ok2..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...