Thursday, July 5, 2012

subway,citta mall: sub of the day,lively meatball marinara..=)

salam peeps!hye2..semalam ifa makan sub of the day!lively meatball marinara..hee..teringin sangat nak makan nie..tue yang beli gak subway nie..hee..selamba je teman diyana makan kat papparich..ifa just order iced water..tapi makan subway..=)

sedap ow..sebab ifa boleh mintak extra sos bbq n sayur2 dengan tenang nie..mamat yang buatkan subway ifa pun rilek je ifa mintak extra itu ini..hehe..ye la..sebab ifa je kot customer dorang masa tue..haha..tue yang tenang2 je nie..hehe..


see...awesome kan2..baru la sedap gle makan subway banyak sos macam nie..terasa nikmatnya..nice..hee..=)


nampak x meatball marinara itu??cepat cari!hee..subway nie sedap makan dengan sayur dan sos yang banyak tau..baru la terasa uummpphh..awesome..=)...korang suka x makan subway nie?ifa sangat suka!sebab kenyang gak tau makan nie..hee..

p/s: kawan2..sila la rajin2 kan diri anda meng-usha blogshop kami,D'aifa Boutique ye..semuanya diimport khas daripada cambodia..harga pun sangat berpatutan..=) 

14 comments:

♥fie yasmin♥ said...

pergi subway... pelayan dia tak pening kepala nak layan.. nak sos ape ke sayur apa ke.. sebab saya akan kata " sos letak semua, sayur letak semua.."

anyway anda di tag. jom join

http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html

tiefazatie said...

fie: wah..lagi gempak awk nie...ifa pun letak semua sayur..tp sos xde la letak semua..hihi...sedap ke letak sos semua?

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

asal terjah blog ni sure telan ayaq lioq byk2 ngeee...sedapnyer uols...nmpk kuah tue sedap sgt

icee-yah said...

Waa..sedapnye..nnt nk mkn yg ni jugakla:-)

Yg tony romas tu icee spent rm98.dapat rm90 voucher for next visit:-)tu yang pg makan tu.hihi...

ijam ismail said...

perghhh...lapar tahu~~
huhu...xpnh mkn subway..=P

Wanieys said...

mmg nampak sedap sangat pun ifa hiihi

Nana said...

blom penah try lg meatball ni
bese makan bmt

MamaEma said...

buat akak terliur seudah..

tiefazatie said...

lady ayu: sabo sis..hee..mmg sgt seda nie sis..

icee: sedap2..hee..try jgn x try..hihi..

owh ic..ptt la..hehe..untung2..

ijam: sabo2..hee..try la nt..hee

tiefazatie said...

wanieys: kan2..hee..sgt sedap kan sis..

nana: try la nt sis..hee..

mama ema: sabo2..hee..

caliph shuriken said...

lecturer sy dulu asal lunch jaa suka sgt mamam kt subway, huh...

tiefazatie said...

caliph: ye ke..hee..ifa pun suka gak!sedap n fresh..=)

Fifi said...

sedapnye.. selalu terlepas rabu.. ni menu feberet bile kat subway!~ kalau yang lain fifi tak berape suke..

tiefazatie said...

fifi: best kan2..hee..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...