Sunday, July 1, 2012

dave's deli,subang parade: fish & chips rm16.90 menjadi pilihan hati..=)

salam peeps!hye2..hee..jumaat baru nie diyana ajak lunch kat dave's deli subang parade..ye la..lama dah kteorang x makan sini tau..diyana rindu chicken parmigiana die la tue..hee..ifa lak nak try menu lain la..balik2 la dave original 1/4 roast chicken tue je kan2..hehe..

so,semalam ifa try menu fish n chips, rm16.90 sahaja..harga menu kat sini memang lebih kurang je..hee..so,boleh je try menu macam2 nie..hehe..ok gak fish n chips die..sedap je nie..hehe..tapi susah ifa nak habiskan nie..banyak gle!haha..maybe sebab akhir2 nie ifa kurang makan banyak untuk 1 portion kan...dah terkulat2 nak habiskan nie..=p


nie la die fish n chips ifa!hehe..tue ada gak picture chicken parmigiana diyana with mash potato dave's deli yang sedap gle tue!hee..kteorang memang gle makan mash potato die tau..sedap  sangat!ice lemon tea,rm5.50..kteorang share je..=)


saja je nak zoom lagi fish n chips ifa nie..sedap2..tapi next time nak try makan lain lak la..hee..shepherd pie die macam best gak..rm9.50 kalu tak silap ifa..hee..korang dah pernah try makan kat dave's deli nie ke x??patut cuba pasti tersangkut macam aiman n abang azrin..hihi..=)

p/s: kawan2..sila la rajin2 kan diri anda meng-usha blogshop kami,D'aifa Boutique ye..semuanya diimport khas daripada cambodia..harga pun sangat berpatutan..=) 

4 comments:

Wanieys said...

sedapnyer ifa hihi

haNem said...

sedap nyer...meleleh air liur

Ijah EmoTemo said...

sedapnya ifa! tak pernah lagi try ni heheheh

tiefazatie said...

wanieys: mmg sedap sis..hee

hanem: sedap2..sabo2..hee

ijah: sgt sedap dear!hee..sila la try ijah..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...