Tuesday, July 10, 2012

secret recipe,gombak: yummy lasagna with delicious green apple kasturi..=)

salam peeps!hye2..kteorang dinner kat secret recipe hari jumaat lepas..sebab birthday nina kan..so,celebrate kat sini la..hee..ifa kenyang lagi masa tue..tapi..kena gak makan kan..ifa just order lasagna yang sedap makan panas2 tue..n air green apple kasturi yang menyegarkan itu..hee..=)


air green apple kasturi yang menyegarkan itu..=)


chicken lasagna yang sedap makan panas2..hee..


saja je nak zoom in lagi kan2..hee..sedap tau lasagna nie..korang kalu makan kat secret recipe selalu makan apa la?lasagna nie kira light la nie..sebab kenyang kan..tue makan nie je..hehe..kalu x..order lain dah..hehe..

p/s: kawan2..sila la rajin2 kan diri anda meng-usha blogshop kami,D'aifa Boutique ye..semuanya diimport khas daripada cambodia..harga pun sangat berpatutan..=) 

13 comments:

ADEEYA said...

Me kalau ke secret recipe mesti makan cake dia je :)

Nida Mohd said...

dah lama tak makan kat resepi rahsia ni..kalo akak suka mac n cheese dia yang ada udang tue..hihi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sedapnye lasagna...
biasa klu p SR makan kek jer.. :)

mama_umar_maryam said...

SR yg kt umah akak ni xbape kekalkan kualiti dah.huhu..klu order yg goreng2 tu garing sgt die buat

Nana said...

masyallah meleleh air liur haha
saba banyak2 dugaan berpuasa arini hahahha

Wanieys said...

ifa ni mmg saja tau buat akak teringin hihihi

MamaEma said...

sedap tgk air tu,,

caliph shuriken said...

x pnah mamam lasagna ni.. ifa, rsa cmner?

nanakimie said...

xpenah try lasagna,..wah...ifa da stat bebisnes ye,hee..moga sukses!jap lg nana terjah:)

Ijah EmoTemo said...

ijah tengok pun lapar! nk kena pi try makan ni ! selalu mkn benda lain je situ heheheh

icee-yah said...

Waaa..sedapnye..tp mmg roti die lain kan setiap branch kot.icee dulu dpt 4 baby bun..

tiefazatie said...

adeeya: ifa pun dulu2 la..skrg nie kalu ada duit lebih pergi la kalu teringin..hee

nida: wah..sedap eh sis?leh try nt..hee

lily: sedap sis..try la!hihi

zety: owh ye ke..nt sis g ah SR cwgn yg lain lak..=)

nana: hihi..sabo kak..

wanieys: mana ada kak..hihi..g ah mkn nt..

tiefazatie said...

mama ema: air itu mmg sedap sis..=)

caliph: try ah..best pe..hee

nanakimie: sila la try..hee..ala..kecil2an je..sila usha2..haha

ijah: haha..try jgn x try..hihi

icee: tau xpe..tue ifa konpius2..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...