Thursday, July 12, 2012

restoran ali nz: masih ingat nan cheese yang sedap itu?

salam peeps!hye2..lama dah kteorang xmakan kat mamak bawah opis nie..so,semalam disebabkan malas dan hujan kan..maka nya kteorang makan la kat mamak!yeay!

ifa xtau nak makan sebenarnya..tapi yang paling senang dan simple..roti nan cheese la..=)..minum ais kosong..so,total baru rm3.80 sahaja..nice kan2..hihi..


nie la die roti nan cheese yang ifa suka makan itu!jangan xtau..2 mangkuk sambal ifa bantai makan dengan sekeping roti nan cheese nie tau..sedap ow..sambal die yang best tue..kuah dal die pun sedap gak..tue yg xbosan makan..hee..=)

p/s: kawan2..sila la rajin2 kan diri anda meng-usha blogshop kami,D'aifa Boutique ye..semuanya diimport khas daripada cambodia..harga pun sangat berpatutan..=) 

10 comments:

MamaEma said...

kedai mamak memang suka makan roti canai jer

Tina Othman said...

adeh, laparnya kak tina tgk roti nan tu

Myra Jay said...

Adoi Iefa, tergodanya.... ;)

Ijah EmoTemo said...

nyums!! dah lama xmkn nan cheese!! sedaaap

LiYa HaNiF :: said...

amboi ifa.. ^_^

ADEEYA said...

Tengok entry pasal nan cheese niii tiba2 rindu adik2 kat rumaa huhuhu diaorang suka aa makan ni :)

tiefazatie said...

mama ema: owh..ifa pun..tp kalu bosan..nan cheese la jawabnya..hihi

tina: sabo sis..sedap kan..hee

myra: hee..sabo2..=)

tiefazatie said...

ijah: hehe..sila la mkn nt ijah!hee

liya: ye sis..hihi

adeeya: alolo..jgn ah sedih eh..=)

Wanieys said...

sedapnya tgk roti nan tu ifa

tiefazatie said...

wanieys: mmg sedap sis..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...