Thursday, July 19, 2012

restoran jaring,bandar sunway: makanannya sedap!pernah cuba tak?

salam peeps!hye2..semalam kak ai,kak izan,kak mel bawa kteorang pergi makan lunch kat restoran jaring,bandar sunway!hee..kteorang baru 1st time try makan sini nie..kakak2 nie cakap makanan die sedap gle!hee..memang pun..dah ada macam2 jenis nie..adui la..terliur tengok nie..haha..

tapi...ifa kenyang lagi nie..huhu..sebab breakfast makan berat nie..adui la..makan tapau diyana nie..sebab diyana dah pergi sirim..so,ifa la yang kena makan habiskan nie..haha..jadi masa lunch nie ifa kenyang masih..so,ifa beli popiah sekeping dengan buah mangga rm1.00 je nie..hee..ye la..xkan x nak makan apa2 tengok dorang makan kan..macam xbest la plak!hee..


sedap ow popiah nie..isi die ada macam2 nie..=)


buah mangga rm1.00=1 plastik..hee

next time la ifa try makan lauk pauk yang ada nie..tapi ada gak bihun sup,nasi ayam dan macam2 lagi nie..tapi memang ramai gle la yang lunch sini nie..meja kat bawah memang penuh gle nie..so,kena la naik atas nie..dasat kan2..makanan2 die memang sedap2 belaka nie..korang patut cuba makan sini tau...=)

p/s: kawan2..sila la rajin2 kan diri anda meng-usha blogshop kami,D'aifa Boutique ye..semuanya diimport khas daripada cambodia..harga pun sangat berpatutan..=) 

10 comments:

mama tisya said...

dapnye mangga tu

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

yeke? hurm...tak pernah gi lagi nie..

NUNU EERA said...

sedap.. tpi kt cni mhal ckit n rmai org.. klu dpt mkn kt tmpt bwh, panas..

Nida Mohd said...

akak pernah makan kat restoran jaring ni..mmg makanan dia sedap2 dan orang pun ramai time lunch..

nn lylyn said...

dekat nk pose mcm2 mkn ^^

Nad @ MamaZN said...

mmg sedap ifa, tp hati2 masa amik lauk..sbb MAHAL!

Naqies said...

huhu feberet akak tu popiah... Hi Tie, ada award tuk Tie..sudi2kan laa

mama_umar_maryam said...

slmt berpose iefa..bln pose ni ltk tmtp2 berbuke plak ye ;)

jmput join Ga akak

tiefazatie said...

mama tisya: mmg sedap sis..hee

khumaera: aah..sila2..hee

eera: aah..bese la tue..ifa suka duk atas!hee

nida: kan2..hee

tiefazatie said...

nn: bese la..hihi

nad: hee..baek la..=)

naqies: hee..maceh sis..

zety: slmt berpose sis..hee..insyaallah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...