Wednesday, July 4, 2012

the manhattan fish market,sunway piramid: 1 for 1 feeesh 'n cheeese..=)

salam peeps!hye2..b4 kteorang pergi tengok premiere screening the amazing spiderman tue..kteorang sempat ah dinner kat the manhattan fish market..hee..kteorang makan sini sebab ada promotion untuk facebook fans..=)..1 for 1 feeesh 'n cheeese..total harga ialah rm35.60 termasuk tax dah nie..ok la tue kan2..sekali kala try makan kat tempat mahal..hee..



nie la die promotion tue..just kena like fan pages je kot..still valid until 6 july 2012!sape2 yang nak makan murah tue..sila serbu the manhattan fish market yang terdekat..=)


cuba teka mana ifa amik picture nie?


ini la die benda yang sampai dulu selepas buat order..hehe..biarpun full semua meja masa nie..tapi dorang still buat keje dengan cermat,cekap dan cepat tau!


then ice lemon tea kteorang lak sampai..=)


after that soup for the starter!hee..sup nie ada udang,sotong n apa ntah lagi..best2..hee..macam masak lemak kuning pun ada..hihi


last but not least,our feeesh 'n cheeese sampai!hehe..nampak macam sikit kan2..tapi percaya la..banyak nie..sebab ifa kenyang gle..lama2 muak nie makan ikan dory nie..haha..adui la..ifa2..cheese atas fries nie sangat sedap tau!ikan dory nie pun xde la banyak gle salut tepung..die salut ngam2 je nie..so,nice la..memang banyak makan ikan dory la..hee..salad die campur dengan mayonis macam biasa..portion nie memang nice la..sedap2..hee..tapi ifa rasa makan share 2 orang 1 set pun boleh je..=)


saja je nak zoom lagi nie..hehe..sebab ntah bila baru dapat makan sini lagi..hee..tapi kalu makan sini lagi..xnak dah makan feeesh 'n cheeese nie..cepat kenyang n muak la..haha..kena la try menu lain yang light2 je..so,xde la sangat2 kenyang nanti!haha..

p/s: kawan2..sila la rajin2 kan diri anda meng-usha blogshop kami,D'aifa Boutique ye..semuanya diimport khas daripada cambodia..harga pun sangat berpatutan..=) 

9 comments:

Mama Zharfan said...

dah lama me tak mkn kat sini..terliur la plak hehheh

♥fie yasmin♥ said...

banyaknye cheese..gemokgemok..

mama tisya said...

ada tgk gk promo ni ..mmg best cz byr 1 je kn tp dpt 2:) tp akak kalo mkn cni suka flaming platter ..kalo ikan tk brp...

tiefazatie said...

mz: hee..try la sis..ada promo nie..=)

fie: ala..bukan selalu pun..haha

mama tisya: aah..hee..owh..flaming platter mmg nmpk lg best nie..ikan cpt muak..huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tak pernah mkn kat sini..
tapi makanan tu nampak menyelerakan..tetiba lapar plak dah ni.. ^^

Wanieys said...

uihhh sedap sungguh nampak pon mg banyak

tiefazatie said...

lily: try la sekarang sis!still ada promo tue..hihi..sedap2..tapi byk nie..cpt muak la..hee


wanieys: sedap2..hee..tau xpe..=)

Nana said...

klw makan sini amek seafood platter
sure xleh abes hehe
wlpon encik asben tu kuat makan
tp serender

tiefazatie said...

nana: tau xpe sis..byk kan2..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...