Tuesday, July 10, 2012

bihun goreng with telur goreng n sambal yang sedap = rm1.80 sahaja..=)

salam peeps!hye2..hee..nie cte hari jumaat lagi nie..haha..sori la..ifa yang lambat update nie..hee..ifa tetiba la teringin nak makan bihun goreng with telur goreng n sambal sedap yang makcik jual nasi lemak kat depan petronas kat roundabout b4 airport subang..=)..ifa nie jarang gle kot beli makanan berat2 untuk breakfast nie..selalu minum oat n makan biskut je..xpun makan roti..hee..

bukan apa..bulan ramadhan dah dekat..nanti lama lagi kena tunggu baru dapat makan sambal makcik nie yang best itu..hehe..niat sebenar nak makan sambal makcik nie..sedap ow..hehe..tapi xkan la nak beli sambal je kan2..so,ifa beli la bihun goreng nie..ingat xde la kenyang sangat kan..sebab kalu nasi lemak konpem kenyang gle..haha..tapi sangat2 kenyang nie..adui la..

ifa nie jarang makan berat2 masa breakfast nie..hee..tue yang xtahan nie..kenyang gle kot makan sorang2 nie..haha..adui la..hah!pastu ifa amik je telur goreng sekali sebab kalu amik bihun goreng dengan telur pastu sambal extra lagi..baru je rm1.80..mana nak dapat harga murah macam nie kan2..hee..=)..ke tempat korang lagi murah?untung la macam tue..hee..


nie la die bihun goreng with telur goreng n sambal extra yang sedap dan murah itu..=)

p/s: kawan2..sila la rajin2 kan diri anda meng-usha blogshop kami,D'aifa Boutique ye..semuanya diimport khas daripada cambodia..harga pun sangat berpatutan..=) 

7 comments:

caliph shuriken said...

singgah sini pagi2 msti ada update mamam kn, hikk...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sedapnye..terasa lapar pagi2 ni..blum bekpes lagi..

tiefazatie said...

caliph: hehe..baru la best kan2..

lily: erm..mmg sedap sis..hee..ifa pun terliur nie..haha

mama tisya said...

murah...jrg2 nk dpt rege camgini

Wanieys said...

ifa ni mesti jenis yang suka makan pedas kan hihi

nanakimie said...

nmpak simple yg penting sedapkan...:)

tiefazatie said...

mama tisya: murah kan2..hee..=)

wanieys: aah sis..sgt suka pedas!haha..

nanakimie: btol2..hee..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...