Tuesday, July 3, 2012

review premiere screening the amazing spider-man..=)

salam peeps!hye2..semalam ifa n diyana pergi tengok nuffnang premiere screening the amazing spider-man kat TGV sunway piramid..tq so much nuffnang for this tickets..=)..btw,dalam masa yang sama..ifa ada dapat sms daripada Era.fm tengahari tue..syukur alhamdullilah..ifa menang 2 tiket tayangan perdana movie the amazing spider-man lagi!tapi tengok kat GSC one Utama jam10malam..lewat sangat..so,ifa bagi la pada aiman n abang azrin..ifa pergi yang nuffnang punya jam900malam kat TGV sunway piramid..hee..

so,apa ifa nak review eh??seriously movie the amazing spider-man nie sangat2 best!korang patut tengok tau..sebab memang banyak gle la c spiderman nie beraksi..kadang2 tue sampai kteorang terkedu tengok nie..haha..tapi ada gak macam pelik2 nie..contoh eh..bukan ke spiderman memang boleh keluarkan sarang labah2 tue terus dari tangan die ke?dalam movie nie die pasang 1 jenis alat nie letak kat dua2 pergelangan tangan die kunun untuk keluarkan benda tue..n then dalam movie nie nampak la spiderman nie sama je macam manusia biasa..cuma die cepat bertindak balas n kuat la..tapi lepas lawan2 still badan die cedera kot..xde la nampak elok je..movie nie memang pasal asal usul die la..nice la..seronok untuk ditonton..harus la korang pergi tengok bila dah keluar nanti ye kawan2..=)


huhu..ifa macam makin tembam je nie..adeh..=p


tq so much nuffnang for this awesome premiere screening..=)


saja je nak letak picture c diyana nie kan..hehe..perbezaan size air large,rm3.80 dengan ala2 slurpee fanta,rm3.50..lagi bagus la beli air large ok..sangat2 besar!puas hati!hahaha..kteorang ada je beli chips nie kunun2 nak makan kan..tapi sebab dah kenyang makan kat the manhattan fish market..n then terkedu2 lagi tengok spiderman..last2 xmakan pun chips yang kteorang beli nie..haha..xpe..simpan untuk next movie..=)..

p/s: kawan2..sila la rajin2 kan diri anda meng-usha blogshop kami,D'aifa Boutique ye..semuanya diimport khas daripada cambodia..harga pun sangat berpatutan..=) 

10 comments:

Sherry said...

Way best ni, pls take part my giveaway at mymomsbest.us

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mcm mana best x???
mana best yg dulu ka spiderman skrng??

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Macam best..nak ajak en.hubby kalau dia nak.. :)

Tahniah Ifa..sungguh bertuah Ifa ni..murah rezeki..^^

Pupel Liyana said...

awak duduk kerusi B 5,6 kan? sebelah tu saya. nampak tangan saya tengah makan hotdog tu ha..

Askrie Hishamuddin said...

UNTUNGNYAAAA DAPAT TENGOK PREMIER SCREEN :) Jealous i ouh!


Jom sertai give away contest blog Askrie Hishamuddin. Tarikh tutup penyertaan 7 Julai 2012 ini! CEPAT!! :)

icee-yah said...

Best ek..nnt blh la pg tgk.btw,tgk gmbr ifa kt brave tu teringt adik adik princess yg klakar tu.huhuo

tiefazatie said...

sherry: yup!hee..ok tq sis..=)

lady ayu: best2..hehe..best lg nie kot..nmpk real gle aksi2 die..hee

lily: sila2 sis..sbb best nie..xrugi pun..hee..ada la sikit2..alhamdullilah..tq sis..doakan kte mng yg besar2 punya..=)

tiefazatie said...

pupel liyana: aah!haha..laa..tue awk ke?kte nk tegur tp tkt slh nie..tue diam2 je..haha..ptt awk pun macam pandang2 eh?

askrie: haha..rajin2 la join..insyaallah ada rezeki...=)
owh..ok..thanx..insyaallah..

icee: best2..hee..haha..tau xpe..nakal gle adik2 die!haha

Wanieys said...

mcm best jer ni...boleh la bw qalief g tengok heheee

tiefazatie said...

wanieys: best2..hee..sila2..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...