Thursday, July 12, 2012

mari breakfast bersama oreo dan oldtown coffee..=)

salam peeps!hye2..hee..semalam ifa breakfast makan 2 keping biskut oreo dan juga air oldtown coffee yang sampai petang baru  la habis minum!haha...

adui la..ifa sebenarnya bosan dah makan oreo nie..bukan apa..dulu2 masa sekolah asyik lenjan makan je sampai bosan sudah nie..haha..nie beli pun sebab nak join kontest..hehe..

pastu air oldtown coffee nie memang sedap!ifa suka je minum..tapi memang tiap kali minum..petang la baru ifa habiskan nie..xtau nape..sampai air tue dah sama sejuk dengan suhu opis nie..sejuk gle..tapi sedap tau!


ye2 je membeli yang besar nie..makannya 2 keping je pun..haha..xpe2..leh makan seminggu nie..sehari 2 keping..haha..air masak wajib minum  sekurang2nya 2 liter masa keje ok..=)

p/s: kawan2..sila la rajin2 kan diri anda meng-usha blogshop kami,D'aifa Boutique ye..semuanya diimport khas daripada cambodia..harga pun sangat berpatutan..=) 

4 comments:

Wanieys said...

sama macam qalief suka biskut oreo tmbah tgk iklan oreo tu lagi dia suka hihihi...contest apa oreo tu ifa

shark said...

white coffe mmg sedap hokay :)

Myra Jay said...

Akak suka gak makan biskut oreo, ditambah minum dengan Air Milo panas ;)

tiefazatie said...

wanieys: haha..nie kegemaran dulu2 je..skrg xpun..manis sgt..huhu..kontest ucapkn untuk ayah kalu xsilap nie..hee

shark: tau xpe..hee

myra: wah..dasat2..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...