Saturday, August 6, 2011

yeay!got already the stabilo perfomer pen!tq stabilo malaysia!

salam peeps!hye2..hee..korang ada x register nak sample pen stabilo perfomer kat fb??hee...cam ramai je ifa rasa dah isi kan2..hee..alhamdullilah..sampai dah nie pen stabilo perfomer ifa!nie ifa ngan faisal punya je..hihi..adik2 yang lain baru je ifa registerkan nie..ye la..dorang ngada2 xmo nie haritue..pe la..orang nak bagi free kan..try je la..hee..xrugi papepun kan2....insyallah..kalu ada stock lagi..dapat la kot..hee..xsalah mencuba kan2..bukan kena bayar apa pun..isi details kte ja bha..=)

haritue baca die cakap kena tunggu 60 hari tau..
but now die dah cepatkan penghantaran..hee
maybe dalam masa 2-3 minggu boleh dapat dah..=)

nie la die stabilo perfomer ifa..black n blue nie..=)
mata die fine n x-fine..best je guna!
ifa suka je pen mata tajam nie..so tulisan pun jadi kemas n comel je..hihi
but serius..dasat ow marketing die..
pen2 nie siap letak dalam pamplet tue tau..kertas keras n berwarna lagi..
pastu ada surat rasmi lagi tau..
nice la stabilo malaysia!tq for the sample!

ngada2 nak zoom nie..haha
nampak tue..not for sale ok..hee..
owh..sangat suka..free ja bha..nda payah susah2..
isi ja details n send..simple n easy..=)
thanx again stabilo malaysia!


jum join mysurvey ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..

7 comments:

tiefazatie said...

suka aje dapat barang free nie tau..
nda plak rugi..untung ada la!hehe..
tq stabilo malaysia!

Bigdaddyz said...

yg free2 ni mmg best woo...

tiefazatie said...

bigdaddyz: kan2..hihi

Mama Zharfan said...

me pun dpt--tangguh2 buat entry last2 mcm mls plak :p hehe p pen tu sgt besh sbb smooth!!

tiefazatie said...

mz: hihi..ifa pun..dpt kelmarin nie..haha..tp smlm dh byk n3..tue arinie publish..hehe..aah..best pen nie..hihi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

klu dpt benda free mmg bestkan..hehe..sis nk cuba jugalah.. ;)

tiefazatie said...

lily: aah..hihi..sila cube cpt sis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...