Monday, June 6, 2011

ifa bertuah..mamazharfan pun bertuah juga...tq so much sis marina!

salam peeps!hye2..pergh..nape la ifa malas gle on9 hari nie..hihi..ifa tolong my bro,faisal buat folio nie..lepas tue tadi siang xde elektrik lagi kawasan rumah ifa nie..lagi la bertambah malas..hihi..so sori sis marina..ifa lambat reply nie..huhu..padahal sis marina siap inform ifa tau ifa bertuah kali nie..ngeh2~!

syukur alhamdullilah...bak kata sis marina..berkat kesabaran nie..akhirnya..untuk bulan mei nie ifa plak yang bertuah..hihi..tq so much sis!btw..tahniah juga pada ako n sis nana yang ako pilih..=)

yang bestnya kan..ifa boleh lagi pilih seorang lagi tau!hihi..bab nie memang ifa dok pening memikir nak bagi sape..sebab ramai gak yang ifa baek join nie..'ke ifa je perasan ifa baek ngn dorang ek?haha'..so lepas ifa fikir2..ifa tahu dah nak bagi sape..hihi..kalu nak kira sape baek..ramai btol yang baek ngan ifa pun join giveaway nie

mamazharfan nie idol ifa join CGL tau kawan2..mula2 dulu ifa kena CGL nie..mamazharfan la yang ifa selalu usha..sebab sangat2 bertuah..dan kreatif nie buat entri2 tau..mana la xmenang je...hihi..so atas sebab nie..dan juga sempena ngan belated besday mamazharfan haritue..lama dah..hihi..ifa pilih mamazharfan..nak jumpa..xtau bila nie..so nie je la yang ifa mampu setakat nie..hope mamazharfan happy..=)

nie la die lucky number ifa..24..=)
pergh..sis marina..legend ek number 24 nie??
nanti kang sume tunggu giliran nak number 24 nie..hehe..

ifa nak juga ucapkan terima kasih banyak2 pada kakak2 yang sudi tinggal komen inform ifa pasal ifa bertuah nie..tq2..ifa just dapat tolong linkkan pada blog kakak2 semua ya..moga bertambah la trafik dan murah rezeki..=)


n thanx again sis marina!moga sis murah rezeki selalu..tq 4 sharing ur happiness with us..=)

err..panjang lebar lak bebel nie..haha..terharu punya pasal..pastu ngan neves nie..haha..mana tahu kang ada lak yang marah ifa xpilih die..huuu..hope xde la ek..ifa sayang korang sume..kalu boleh..sume pun ifa nak pilih gak..hihi...=)..nie ifa baru kedek2 nak reply blogwalking n komen2 nie..sabo ek..nanti ifa sampai!haha..=p

p/s: my 2nd winning in june..ngeh2~

13 comments:

tiefazatie said...

tq so00ooo much sis!
sgt suka hati ifa..hihi..=)

kiwi said...

congratz ifa :)

mama tisya said...

tahniah...mn yg prasan ada nama kwn2 mayb kdg2 tk perasan..tu yg tlg smpkn..kn takut penganjur cr pemenang lain...hehehe

tiefazatie said...

kiwi: tq dear..=)

mamatisya: tq sis..hee..btol2..tp kalu ifa sllu lmbt dh nie..haha..ada lg tgar dr ifa nie sis..

Biqque said...

tu la, takut gak iefa tak dpt msg kat shoutbox tu, tak cukup ngan tu, i comment lagi kat post u :D hahahaha!

tx sebab buat entry khas ni :) tx pada sume jugak yg tak jemu2 masuk monthly lucky follower i tu :D bak kata iefa, kalo bleh, nak kasi hadiah kat sume kan :D

tiefazatie said...

biqque: haha..dpt sis..ifa yg lambat on9 nie..sori ek..huhu..sis la penganjur yg paling best tau!berabes tgl jejak n komen inform ifa nie..tq soo000 much sis!really appreciate it!

most welcome sis..tanda terima kasih ifa..nie je yg mampu..hee..haha..bak kata sis juga tue..hihi..btol2..=)

alinac lover said...

ololo..best nyer dia

tiefazatie said...

yong: hee..malu..=]

Mar said...

congratz.

tiefazatie said...

mar: tq!

Nana said...

tahniah juga hee

Biqque said...

nah, hadiah : http://biqque.blogspot.com/2011/06/gift-for-may-lucky-follower.html

hehe!

tiefazatie said...

nana: tq sis..=)

marina: hihi..tq sis!sudah usha!smart habis!hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...