Friday, January 7, 2011

The Wish List Contest by wYYn



hye peeps!
ifa nak join wish list contest by sis wyyn nie..

3~ boh 3 wishlist uols utk bday 2011 beserta tarikh lahirnya (hah..ape senyum2 tu? weols tnye jek bkn nak bg adiah bday pun..hua hua hua)

3 wishlist ifa untuk birthday 13 september 2011
- jumpa en.bebeh
-bercuti di sabah
- dapat barang nike+levis lagi!

4~ citer psl bday present yg plg best/buruk/lawak/jahat/keji lg hina yg penah uols dpt (tp xyah tulis la sape yg bg kan, yelah klu adiah tu keji takkan nak tulis nama dia plak kan..keji uollss)

mana ada buruk2 sis...semua best!hihi...paling best+terharu gle hadiah untuk birthday 2010...even en.bebeh bagi lambat pun..ifa tak kisah pun..sebab serius terharu gle sampai nangis dapat hadiah nie..sebab nak jumpa tak dapat..so dapat by pos je la ye..hihi...tapi serius terkejut gle!besar tue kotak ifa dapat tau!haha..adoi la..en.bebeh2...tq ya en.bebeh kusayang..hihi...

taa-daa..nie la die ifa baru dapat nie hadiah untuk birthday last year..haha..entri pasal nie tak buat lagi tau..ifa dah join dulu contest sis nie..hihi...cumil kan..semua pink nie!hihi..susah nie...berabes buka satu2..haha..pandai en.bebeh ah..nasib baek c teddy ketot tue tak kena buang..sebab tersembunyi nie dalam kertas2 halus yang en.bebeh letak tau!haha..sweet je..sampai nangis..=p

5~ teka dlm wishlist ni, yg mana bakal di kabulkan oleh en ahkau (somiku) utk weols sempena bday ku 070111?

a) gucci hbag (omg = oh my gucci)
d) ipad ( i loikeeee..bleh show off..lalalalala)
e) emas permata (gitewww..mak baru blk dr penang jupe mami jarum uolss)
g) kasih sayang tak bebelah bahagi darab campur tolak (sila muntah ijo)
i) bali ( bkn limau bali atau beras bali yer..awas!!)

ok sis..nie je kot..siap dah..hihi..=)

3 comments:

tiefazatie said...

moga btol la tekaan tue..hihi

mummY2Y said...

sori bru dan nak check..tq ye! wah baru sampai ek..adiah..fresh from oven la ni.. i loikeee

tiefazatie said...

mummyY2Y: ok je sis..xpe2..hihi..aah..baru smp..hihi..best kan..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...