Saturday, January 1, 2011

award dan entri khas untuk tiefazatie di tahun baru baru 2011!

salam peeps!hihi...terkejut ifa tau...cik yadz nie...sudi buat award dan juga siap sticky notes entri pasal award 200th follower yang die buat untuk ifa tau..hihi..kebetulan je tue ifa jadi follower cik yadz yang ke-200 nie..hihi..sebab ifa nak join giveaway tue..lala..pastu ok gak tau blog cik yadz nie..kawan biar berlambak beb!musuh jangan dicari!hihi..pe la ifa mengarut nie..lala


nie la die award untuk ifa...hihi..adoi la...malu gle tengok muka sendiri nie..haha..papepun..tq so much ye darl!sebab sudi buat award nie untuk ifa..=)...moga ifa ada tuah menang giveaway kamu juga...hihi..biar menjadi 1st winning untuk tahun baru!miahaha..berangan lebih kan...=p

p/s: moga ini permulaan untuk ifa murah rezeki sentiasa di tahun 2011 ini..amin...=)

8 comments:

||aLeaSaRa|| said...

tahniah sis!hepi new year ye!

ardinihumaira said...

wahh bestnye. tahniah ifa :)

So Shy Lady said...

congrat iefa hny 2011. moga hdp lbih sukses n dberkati slalu

Nur Ezzat said...

salam..k.ifa..

jom join ga ni.. http://nurezzattie.blogspot.com/2010/12/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

~WaNniE~ said...

tahniah

tiefazatie said...

aleasara: thanx!hihi..hepi new year!

dni: hee...thanx darl!

so shy lady: tq sis...hepi new year!insyaallah..moga2..amin..

ezzat: wasalam..ok noted!

wannie: tq..=)

SYaMiLa said...

tahniah...mmg comel award tu.. ;-)

tiefazatie said...

syamila: tq sis..hii...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...