Monday, September 24, 2012

tambah koleksi bantal ikea dan tudung aidijuma lagi!

salam peeps!hye2..masa kteorang pergi tengok premiere screening movie The Raid Redemption tue..ifa tershopping lagi nie!haha..adui la..pantang ternampak nie!haha..nasib baik la bukan la barnag yang mahal bebenor..boleh la tahan juga murah nie..pastu ifa memang guna..so,xde la membazir kan2..


ifa beli lagi bantal ikea yang rm7.90 tue!haha..tapi kali nie warna kegemaran..purple!yeay!ok lepas nie diam2 dah...xbeli dah..kecuali la terjumpa warna pink plak!konpem beli!haha..


pastu ifa usha2 booth bawal aidijuma plak..hehe..ifa beli lagi nie..sehelai je..yang 1 tone..baru rm7.00 je kan2..


ifa beli warna navy blue plak!hehe..sebab xpernah ada pun warna nie..lagipun boleh match dengan seluar slack navy blue ifa..pastu ada gak kemeja polkadot yang dot2 die warna navy blue..ngam2..hee..

lagipun bosan dah pakai tudung sama je nie..hihi..xpe la..total damage xde la horror sangat..baru rm14.90 je kan2..cut lagi duit makan..haha..

2 comments:

Zarena Heeney said...

aik murahnya harga tudung bawal adijuma tu..kat mana tu beli?

tiefazatie said...

zarena: yg 1 tone mmg murah sis..kat the curve je..dpn padini..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...