Monday, September 24, 2012

bila tak sihat,bubur juga yang dicari..=)

salam peeps!hye2..erm..last week ifa xberapa sihat nie..hee..dah xsuka makan ubat...jumpa doktor..tapi sebab nak kan mc nie..terpaksa la juga pergi klinik..mahal gle ubat2 sekarang kan2..total ifa kena bayar rm68.00..nasib baik leh claim balik nanti..hehe..


xlarat ifa nak makan apa2 masa tue..dinner keluar pergi makan bubur je kat papparich selayang mall..sebab diyana nak pergi amik hp..


bubur nie sedap je pun..tapi ifa xlarat nak habiskan..tue pun diyana dah makan sekali juga sikit2..xjuga habis nie..kalu sakit..memang macam nie la kan..hee..


nie la die ubat yang ifa kena makan sampai 7 jenis nie..total rm68.00..xpe la..bukan selalu sakit pun kan2..hee..boleh juga rest kejap..lagipun apa guna mc yang boleh amik sampai 28 hari tue..nie baru 1st time ifa guna kot..hee..

opismate ifa cakap ifa workaholic sebab jarang amik cuti..n xpernah mc!haha..so,nie baru 1st time mc..=p

4 comments:

Makbed said...

semoga cepat sembuh. itu bubur sangat menyelerakan. minum byk air.dan buleh minum 100 plus utk tambah tenaga.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Ifa.K.atie doakn Ifa semakin sihat ya.Aminnn

zila manaf said...

telur mata tu....nmpk selera....aumm

tiefazatie said...

makbed: maceh sis..baek la..hee

k.atie: salam sis..amin..maceh sis..

zila: tau xpe!hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...