Wednesday, September 19, 2012

levi's,the curve: levi's for my birthday present..ada sale la!..=)

salam peeps!hye2..hari isnin haritue..ifa n diyana temankan aina beli barang kat ikea!hee..lepas tue kteorang pergi cuci mata kat the curve plak!hihi..kat sini la ifa terjebak lagi sekali membeli belah secara tidak sengaja nie..haha..



levi's ada buat sale ok!maximum 50%!mau x gle ifa tengok??haha..lama gle dah ifa xmembeli jeans levi's baru nie tau..pastu lagi nak gle tengok standard size pun ada banyak nie!selalu size yang kecik2 je ada nie..haha..


ifa nie nasib baik je terjumpa size ifa nie..haha..nie je la yang ifa sesuai pakai..slight curve straight leg..pastu memang tinggal nie je la yang ada nie..hihi..yang lain..semuanya skinny je nie..nda la ifa mampu pakai tue..haha


tapi yang ifa beli nie ada 30% diskaun je..huhu..tapi kira murah dah tue dapat beli seluar jeans levi's bawah rm200 nie..haha..1st time seluar jeans levi's ifa bawah rm200..haha..selama nie semuanya rm250 ke atas je..=p

jum usha design seluar jeans levi's yang ifa beli nie..hee..ifa memang akan cari design yang lain daripada yang ifa dah ada..ifa tak kan beli yang hampir sama or sama design..setakat nie..semua memang  lain2 design nie..hehe..

kali nie ifa dapat beli design yang ganas sikit la..hehe..poket belakang die lain2 pattern nie..xsama..bahagian poket depan die macam ada carik2 nak koyak nie..hee..pastu season nie warna nak kuning2 hijau nie..bukan yang putih..season die ada kat depan n belakang seluar juga..hee..bagi ifa smart la jeans nie..xde la horror sangat..hihi..






harga ifa beli jeans levi's slight curve straight leg nie..after less 30% ialah rm174.30 je..hehe..harga asal die rm249.00..ok la tue kan..dapat gak beli jeans levi's bawah rm200..lagipun bukan selalu dapat jumpa size ifa nie ada less..haha..so,nie la die hadiah hari jadi ifa beli untuk diri sendiri..hehe..boleh x pakai alasan nie?boleh je kot..sebab memang ifa xde beli apa2 pun lagi untuk diri sendiri..hee..nie cut duit simpan untuk bulan nie la..haha..


otw balik rumah kteorang sempat lagi singgah 99 speedmart..diyana kena beli air botol mineral untuk wan..ifa nie gatal lagi usha2 apa benda murah yang boleh beli..so,ternampak la bedak blossoms johnson's baby powder yang kecik nie..murah la..rm2.75 je tau..ifa memang dari dulu lagi guna bedak nie je..wangi!suka bau die..hehe..melekat dah kat badan nie bau bedak nie..haha..nie ifa cut duit makan punya bajet..hehe..


so, nie la die shopping secara tak sengaja ifa..haha..xdapat la nak simpan duit bulan nie..xpe kot..reward  untuk diri sendiri..sepanjang ifa bekerja nie..xpernah lagi ifa membeli barang untuk diri sendiri yang lebih rm100 tau..ifa mesti cari yang ada less dan branded juga la..haha..so,seluar jeans levi's nie hadiah hari jadi untuk diri sendiri..bukan selalu pun kan2..lagipun ifa puas hati dapat beli yang ada less!..hehe..=)

5 comments:

icee-yah said...

happy belated birthday dear.berbaloila bli jeans tu.smpi bile ek sale?hiii

Nana said...

xperna ada jeans mahal hehe
paling mahai 60 je brand bum lepas diskaun hehee

shark said...

best2..nak gie jugak :)

LiYa HaNiF :: said...

hamboi seluar jeans baru hehe

tiefazatie said...

icee: tq dear..hee..tau xpe!haha..ala..xtau la plak..ifa tgk ada je nie..hee

nana: wah2..hebat la sis..ifa nie dh terjebak xdpt diselamatkan..hehe

shark: sila2..=)

liya: hee..bukan selalu sis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...