Sunday, September 16, 2012

dave deli's,subang parade: awesome chicken parmigiana!

salam peeps!hye2..a day after my birthday..kteorang pergi lunch kat dave deli's subang parade plak!hehe..kawan2 ifa nie memang gle makan kat tempat best2 je..tapi yang murah2 je la..xde la yang terlampau mahal nie..kalu mahal sangat..ifa pun xmo!haha..

so,kali nie ifa try makan chicken parmigiana plak!hee..ifa memang pernah cte kan..tapi tue diyana yang beli..ifa rasa sikit je..hehe..tapi masa nie ifa lapar sangat..tue yang confident je order chicken parmigiana nie!hehe..sedap gle!cheese sangat banyak!hehe..kalori pun beribu2..miahaha..


serius sedap gle chicken parmigiana dave deli's nie..xrugi pun beli..harga die baru rm18.90..lebih sikit la daripada harga dave deli's original tue..tapi sangat sedap!so,ok la kan harga tue..hehe..


saja je nak zoom chicken parmigiana nie..sebab lepas nie xtau la bila lagi baru ifa nak makan lagi nie..hehe..=)..


3 comments:

Alinaclover Premium Beautiful said...

peh! bestttttt

mmg nk try!

Nisa Greennnpanda said...

slalu je sy gi subang parade, tp xpenah mkn kat situ, hehe.. XP

tiefazatie said...

yong: sedap gle!sila la try..hihi

nisa: owh..try la..sedap..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...