Tuesday, September 11, 2012

meatworks,citta mall: farewell party kak hana..=)

salam peep!hye2..haritue masa farewell party untuk kak hana..company diyana buat kat meatworks,citta mall!sebab sedap kot makanan meatworks nie..pastu dekat dengan opis..so,semua orang pun boleh join b4 balik umah..=)

ifa nie tersesat join sebab dah memang balik dengan diyana..so,ada je la muka ifa nie..hehe..tapi kak hana nie pun ifa kawan juga..senior nie..lama dah keje sini..=)..wish u all da best yaa kak hana!hee..


nie la die makanan yang ifa pilih masa tue..philly cheese steak sandwich,rm24.00..hehe..sebab ifa kenyang lagi nie..tue yang pilih yang kecik2 n ringan2 la..hee..tapi..sedap ow..cuma sirloin steak nie cam liat sikit ah..susah nak makan dengan roti nie..haha..tapi memang sedap pun..hee..fries die pun sedap ow..


zoom lagi philly cheese steak sandwich nie..bukan selalu tau nak dapat makan yang mahal2 nie..hehe..


nie sempat ifa snap menu yang ifa pilih kat buku menu die..tue ada description tentang menu yang ifa nie..hee..papepun..memang sedap nie..=)

6 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Terliur akak tengok..sedapnye...^^

Nana said...

bole tahan mahai harga makanan dia mcm kat chilis juga

Chuu Muqhlis said...

amboi cheese dia melimpah ruah ek

ADEEYA said...

Sedapnya~ Hi Ifa :)

hazanis said...

yum!menyelerakan..:))

tiefazatie said...

lily: hee..sedap nie sis..

nana: aah..nangis..haha

chuu: aah..sedap tue..

adeeya: hye dear!hee

hazanis: yummy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...