Thursday, September 20, 2012

cute elmo anti bacterial hand gel by watsons!

salam peeps!hye2..hehe..at last..ifa dah beli dah hand sanitizer yang ifa nak beli tue!hihi..ifa xkisah pun brand apa..janji boleh guna..hihi..tapi kali nie memang ifa tertipu ah..kunun nak beli yang ada less..sekali terbeli yang harga biasa jak nie..haha

nie semua gara2 elmo cute nie la..haha..ifa beli di watsons selayang mall..ifa ingat yang nie yang ada less..harga after less jadi rm3.15 je tau..sekali bukan!haha..adui la..yang elmo nie harga biasa je..rm4.50 nie..sabo je la..dah c cashier tue dah siap masuk plastik dah..xkan xmo bayar kan2..haha..


nie la die hand sanitizer elmo ifa yang cute itu!warna purple lagi tau..hehe..sabo je la..sebab nak cute nie la ifa kena bayar rm4.50..bukan rm3.15..haha..lucu nie..adui la..lain kali tanya dulu..jangan percaya tanda harga kelam kabut yang dorang letak tue!haha..nasib baik la cute..sejuk gak hati..hee..=)..macam biasa la..nie cut duit makan lagi..hihi..

4 comments:

LiYa HaNiF :: said...

hahaha mmg cute lah elmo tue.. qalesya suka elmo nie

JaSSNaNi said...

hmmmm... kadang2 mmg terjadi kes camni.. kat rack tulis lain.. kat chasier lain.. kalau mood baik bayar je.. kalau mood tak baik.. siap ler.. tak bape sen tu boleh jadi isu.. ehehehe tul tak..

Cik Tqah said...

comel je ifa.. hoho

tiefazatie said...

liya: hehe..kan2..comel sgt!

jassnani: tue la pslnya..huhu..sadis sungguh!

tqah: hehe..kan2..comel gle!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...