Thursday, September 27, 2012

mcd,the curve: dah try makan samurai burger??

salam peeps!hye2..b4 ifa tengok pra tonton movie hantu kapcai semalam..kteorang pergi makan dulu..kteorang kan bawa adik diyana,wan juga..so,wan nak makan mcd!sebab die nak try samurai burger yang baru keluar tue..hihi..kteorang ok je la..boleh try juga!haha..sebab xtry lagi nie..hehe

erm..sedap juga la samurai burger nie..tapi bagi ifa nie la 1st time n last time ifa nak makan..haha..sebab cepat muak nie..xkena taste ifa la..hee..pastu die oily sangat la..sos teriyaki die ok la..tapi ifa bantai letak gak sos cili ok..baru sedap!hehe..roti burger die pun macam die xbakar nie..ke sikit je kot..xpasti la..xbelek lebih2 lak..haha..tapi yang best die sayur2 die semua fresh2 nie..xpenyek2..so,best la!haha..tapi ifa xlarat la nak makan..haha...banyak sangat..besar kot..tinggi lak tue..hee..yang ifa suka pasal samurai burger nie sebab macam makan burger yang fresh je tau..tue yang best..=)


ehem2..samurai burger in the house!hehe..


nie la die samurai burger ifa..hehe..dah kena amik set large baru dapat mcshaker ok..kalu regular xde..haha..owh ya..pastu kan..nampak sangat la..yang orang2 post kat fb pasal mcshaker tue tipu!haha..sebab cer tengok mcshaker tue..2.goncang..macam biasa je pun..bukan gangnam ok..hehe..tapi kan..macam lagi best air ribena ja tau..xyah la campur sprite..xabes pun ifa minum..haha..kalu air ribena konpem abes!


mcshaker nie sedap makan panas2 tau..
kalu sejuk kureng sikit la..


nie la die samurai burger itu!hehe..
versi terbalik!miahaha..


zoom in!
hee..nampak x..fresh kan2..moist gitu..=)

lepas je makan ifa terus la pergi amik tiket wayang kat ecurve..then tunggu jap baru la masuk hall no.8..hehe..free seating eh..tue yang masuk awal2..leh dapat seat best..diyana la tukang pilih..ifa layan je..hihi..best ah movie hantu kapcai tue..nak tengok lagi..haha..movie nie kejap je..dalam 1 jam 30 minit je..=)

12 comments:

Hnahdy said...

nak try tapi org kata xsedap

Makbed said...

grrrr......

miss fluffy said...

dh try...bg sy kurang umphhh berbnding burger lain..xsyiok sgt..huhu

tiefazatie said...

hnady: erm..ok kot..tp xkena taste ifa la..hehe..

makbed: sabo2..sila serbu mcd kak..hehe

miss fluffy: kan2...tue ah..keciwa bh..

Nida Mohd said...

sblm ni akak pernah gak rasa nak try, pastu ada 2,3 org cakap rasa dia biasa je..terus terbantut..huhuh

tiefazatie said...

nida: mmg xde kick ah kak..biasa2 je nie..muak lg..huhu..ala..xpe..try je la..hee..bukan selalu..=)

Ijah EmoTemo said...

tak try lg. tp teringin nk try air dia je. boleh gitu? ekekekek

Cik Yuyu said...

ramai org ckp sedappppppp burger ni ifa. mcm nk try. tp takot kena pedang samurai. kihkih

Falsya said...

Ade gak tingin nak rase tp bile pikir manis2 terus cancel..sbb tau mmg xleh nak masuk..hehehe

tiefazatie said...

ijah: hehe..blh2..ifa suka mcshaker die je..haha

yuyu: ye ke..hehe..xkena dgn taste ifa nie..haha

falsya: haha..ifa nyesal gitu..mmg xnk dh..haha

caliph shuriken said...

sy rasa klau btul2 prepare dgn teliti burger samurai ni kekuatan kt
sos teriyaki kn ^^

tiefazatie said...

caliph: btol2..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...