Tuesday, September 11, 2012

girls day out with diyana's girlfriends at ikea!

salam peeps!hye2..hee..nie 2nd time ifa join diyana hang out dengan girlsfriends die..best girlfriends i mean..hee..please meet yan n ainil..=)..dorang nie happy go lucky person..kalu jumpa nie..memang berborak sakan ok..hehe..

sori girls..baru kali nie keluar dalam blog..yang cerita 1st time kte jumpa kat dubu2 midvalley lum lagi cerita..haha..nanti ifa cte ye..hehe..


nie la die yan n ainil!hee..senyum simpul nak masuk dalam blog nie..hehe..so,girls..famous dah u guys nie..hehe..


nie diyana n nina..hee..fokus mau sudah nie..lapar2..hee..kami semua pun lapar bila dapat dah makanan ikea nie..haha..=p..sangat sedap pun!hehe..


nie la die makanan kami 5 orang..hehe..sedap kan2..terliur nie..adui la..xpernah lagi jumpa rasanya makanan yang sebiji rasa macam kat ikea nie tau..so,kalu teringin makan memang pergi makan kat ikea la!hehe...=)

4 comments:

Chekgu Azrine said...

akk xpnh mkn kt ikea..pegi mmg pnh..org kata meat ball dia sedap ek?

Nana said...

arghh meatball!!
lama xmakan

♥fie yasmin♥ said...

baru 1st tyme merasa makan meatball kt ikea ahad lepas. memg sedappp.. dah lama teringin baru dapat and still nak lagiii..!!

tiefazatie said...

azrine: hee..aah sedap2..try la sis!

nana: hee..sabo sis!

fie: sedap kan2..mmg nak lagi je..kte mkn smp bosan nie..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...