Friday, July 23, 2010

URLITTLEBLOGSHOP.COM CONTEST

sticky notes for 48hours..=)

hye kawan2...
kali nie ifa nak join kontest yang dibuat oleh
urlittleblogshop.com...=)
ini la antara soalan cepumas yang ifa kena jawab ye..hihi

Apa pendapat saya mengenai website urlittleblogshop.com

bagi ifa website urlittleblogshop.com nie memang dah cukup gempak!

jarang sangat-sangat la ifa jumpa blogshop yang ada shoppingcart nie...

element-element penting yang perlu ada pun memang ada pada website baya..


Idea bernas saya untuk memantapkan lagi promosi urlittleblogshop.com

mungkin baya boleh letak gambar-gambar barangan yang dijual dengan spesifik lagi dan juga gaya penangkapan gambar yang menarik!


background website juga mungkin boleh ditukar pada background yang comel dan simple..

contoh camnie ke

tak pun camnie ke


nie hanya cadangan ifa tau..tiada paksaan..=)

ifa memang suke pink pun..hihi

cumil la sangat2 warna pink nie kan...hee


miau pun suke!hihihi
ini la pendapat dan idea daripada ifa ye...
diharap dapat memikat hati baya..=)


p/s:tentang function memperbesarkan gambar-gambar barangan yang dijual itu..
ifa tengok ada yang ada..ada yang xde la baya..lagi bagus kalau semua ada..=)


5 comments:

tiefazatie said...

wish me luck!

baya said...

ifa,

NOTED. and GOOD LUCK dear ...

tiefazatie said...

baya: tq dear..=)

MaryamJamilah said...

Oh.. ini juge ye.. Gud luck :p rajin nye join contest.

tiefazatie said...

mj: hihi..xde keje sis..nie baru ade mood nk join..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...