Saturday, July 24, 2010

omg!need ur comment pls??

erm..ttbe td ade org tgl msg kt formspring ifa..
die cakap blog ifa BOSAN!!!!!
waaa....sedihnye....
mmg la akhir2 nie ifa bz..
so xde la cte2 best..huhuhu...

owh ye..
dan lagi 1..
ifa memang tak kan letak berita2 terkini kat blog ifa nie..
sebab..nie blog ifa...
pasal pe yang ifa buat dalam kehidupan ifa..
bukan blog berita tau..=p
haha...

tapi memang agak sentap ah..
org yg xdikenali tue cakap camtue..
terfikir...best sgt ke blog die??
kalau best bagus la...
tapi...kalu tak...
erm...=p

papepun..mekaseh la komen camtu...
memang sedih...tapi..hak awak...
ifa okie je...
ifa pun baru je ber-blogging nie...
xpe la..bukan semua orang suke kte kan..
yang penting...ramai dah kawan2 ifa ada di dunia blogging..=D
dan ifa senang berkawan dengan mereka..

21 comments:

tiefazatie said...

ifa sedih!!!!waaa!!!

AJ said...

xper ifa, aj ader nie..hehe

krole said...

xper wak...itu pendapat org so kte kne hormati jgk,walopon nyakitkan ati...but bg krole blog wak best...x tau tang mna dia tgok busan ni???hehehe...krole hargi karya2x wak dlm blog ni,,,truskn wak...yeahhh!!!

tiefazatie said...

aj: hihi..tq..=)

krole: hihi..mmg kena terime je..hihi...xpe..tq ye krole..=)

Miza Yusof said...

ifa. pedulikan org mcm tu. setiap org punya pndangan masing-masing. apa yang penting kita dah buat sebaiknya. bukan senang nak puaskan hati semua orang. chill okay :)

ROLLENS said...

mmmm..... tia pa ging.... jan putus semangat,,,,ekekke..... blog tu urg bgs tul ka tu komen2 camtu,..... aiyaaa....

tiefazatie said...

miza: okie dear..ifa okie je..=)..thanx yaa..

rollens: hihi..tue la tue..nda sa tau ow..bgus la tue dr sa bh..tia pa..sa pun baru bh..=D

allyza abdullah said...

dah terang2 cik tieza cakap sal personal blog kan, nk news baca paper la kan....huhu or baca jela blog lain yg suka review sal news...xpe2, sabar ye...

icee-yah said...

em..ade gak ye org cakap mcmtu..sian ifa..takpe-takpe jgn lyn die..suke hatilah..bukan ade sentuh pasal die pon..kan..

Cheqna said...

Ifa,

tulislah apa yang Ifa sukai, dengan cara tersendiri sebab ini blog Ifa..asalkan jangan menyakitkan hati sesiapa, betul kan?

:-)

tiefazatie said...

allyza: tue la tue dear...maybe bosan blog ifa nie sebab xde cte pasal dunia kot..hihi...ye..bese la...pendapat org lain2 kan..=)..ifa terima je..thanx dear!

icee: aah icee..xtau la..takut ifa kalu2 die xsuke nie..huhu..ifa xmo cari musuh..ifa nak cari kawan je..=)..xpe..ifa terima..hihi...xblh nk puaskan hati semua orang kan..=)..thanx dear!

cheqna: btol tue sis...tq so much sis..=)..ifa pun harap xde org yg sakit hati bila baca blog ifa yg xseberapa nie..=)

Hidayah Ismawi said...

jangan bersedih .. your blog is your own property.. :)

MY LATEST ENTRY: Inception (movie review): Awesome!

tiefazatie said...

hidayah: yup sis..im ok..=)

Stargone said...

ifa, nasihat saya.. jangan ambil hati sangat dengan mesej tu. kena biasakan dengan mesej-mesej macam tu kalau buat blog. ambil mana yang baik, buang yang keruh.

blog = web log

so, apa-apa yang kita nak logkan boleh sumbat dalam blog asalkan tak menyinggung mana-mana pihak. orang tak suka itu dia orang punya pasal. apa yang penting? kita punya suka. hehehe!! peace!!

mama zharfan said...

ala, buat tak tau ajer..nama lagi personal blog...kalau tak suka, tak pyh baca or tak pyh ler dtg kat cni kan hehehe :) :) we can't please everyone anyway :) :)

adiezaqistina said...

buat adik ifa..setiap org ader pendapat amsing2..tapi ibu dini suka mai baca blogg ifa..best sgt...apa2 pun think positif ok...

tiefazatie said...

stargone: hihi..okie je stargone..ifa juz nak tau pndapat kawan2 je..neway thanx a lot tau..hihi

mama zharfan: hihi..ok je mama zharfan..btol2...mana blh nak puaskan hati semua org..=D..

adiezaqistina: hee..tue la ibu dini..xpe..ifa just nak pendapat kawan2 je..=)..tq ibu dini..suke dtg blog ifa..=)

shiyda said...

xpe . pedulikan je org cm tu . chill k ! =_=

tiefazatie said...

syida: tq dear..=)

sop said...

yg ptg blog kita utk kita dahulu..pastikan kita yg puas..
kalau dorang x suka biar lah..

dr segi positif, mungkin kita boleh memperbaiki blog kita..

tiefazatie said...

sop: btol2 bang..ifa setuju..=D..tq yaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...