Friday, July 2, 2010

contest posing paling cun!

Align Center
hye peeps!ifa nak try lagi kontest ibu dini lagi tau..hihi
disebabkan haritue xde rezeki..harap yang nie ada la ye..hihi..
ifa nak letak picture the latest ifa kat langkawi..hihi

cun x??hahahaha....nie la latest picture ifa..hihi
nie kat jambatan gantung di hutan lipur durian perangin,pulau langkawi..
nama pun pelik kan2..tapi..
langkawi pun ada bha jambatan gantung..pendek ja la..
hahhaha...ifa suka picture nie sebab..cam cumil ja ifa nie..haha
xjuga gemok kan2..hahaha..chubby sikit ja kan..
lagipun picture nie nampak jelas keindahan alam yang masih terpelihara..
termasuk la ifa yang cumil je kat tengah2 jambatan tue..hihihi..
jadi ibu dini..sila pilih ifa nie..hihihi..=p

5 comments:

tiefazatie said...

pilih la ifa..haha

heart~ said...

gud luck dear =)

mmg comel dah pic tu =)

tiefazatie said...

heart: tq sis..hihi

adiezaqistina said...

hmm..comei nyer....insyaallah mn tau kali nie rezeki ifa..sbb esok pg br nak g beli hadiahnyer...ahaks...

tiefazatie said...

ibudini: hihi..malu saya..haha..ow..ye ke..sila la..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...