Wednesday, March 28, 2012

review preview screening in 3D: wrath of the titans at MBO,subang parade!

salam peeps!hye2..semalam ifa n diyana pergi tengok preview screening in 3D: wrath of the titans kat MBO,subang parade..ifa dapat premiere ticket given by yes world..tq yes world!harus la join contest yes world yaa..cerita start kul 900pm..kteorang datang collect tiket kul 830pm..abes keje lepak2 jap..tukar baju then pergi ah collect tiket..dekat dah ngan opis kteorang kan..hee..

malangnya ifa xsempat nak amik picture kat banner die yang macho tue..huhu..sebab datang dah lambat kan..orang dah ramai nie..bila dah abes tengok cte lak terus la menonong balik nie..sebab dah lewat dah kan..abes kul 1050pm kot..lama kan2..hee..pastu yang lucu tue..kteorang dapat seat paling depan sekali nie..adeh..sabo je la..tapi ok la..nampak 3D gle kot depan mata..haha..

best gle kot cerita wrath of the titans nie!serius..sila la pergi tengok on this 29 march ok..3D lagi weh..bukan biasa yaa..hehe..macam mana nak cte eh?harus la hero die c Perseus tue la..hehe..Kronos n Ares mesti ah mati kena bunuh..tapi sedih gak la sebab Zeus mati gak akhirnya..ye la..cakap nanti semua dewa dah xde kan..sebab Hades pun nanti dah xde kuasa dewa die biarpun die hidup..tapi aksi2 dorang tue yang mahal kot..hehe..yang lain sila tengok nt eh..sama je tue dengan sinopsis cerita..hehe..



but,serius best ah cerita nie..sangat menarik n awesome..rasanya  xrugi pun kalu korang nak tengok nanti..3D kot..so, nampak lagi best ah dari bese..hee..excited gle..sebab 1st time ifa dapat tengok premiere nie..haha..so,sila la rajin2 join contest lagi ifa!hee..and of course thanx a lot to yes world!..=)

p/s: best gle perasaan dapat tengok premiere nie..so harus la rajin2 join contest boleh dapat tiket free lagi..=)

6 comments:

Mama Zharfan said...

me tak pernah tgk 3d hehhe ;)

tiefazatie said...

mz: ye ke..nt sis try la tgk..best2..hee..macam real ow..=)

SyUhAdA said...

besnye ifa..dpt tgk tygn premiere tu..

tiefazatie said...

syuhada: hee..mmg best dear..1st time nie..hehe..=)

mama_umar_maryam said...

iefa, tiket 3D the lorax yg akak mng tu burnt camtu je..huhu

tiefazatie said...

zety: laa..nape sis?best kan cte tue..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...