Thursday, March 8, 2012

diyana + nina = gle nandos,ifa layankan je..=)

salam peeps!hye2..hee..nie picture last month nie..masa jalan2 kat times square..kteorang pergi tengok cte 3D journey island ke apa ntah..haha..lupe sudah..hehe..ntah la..times square nie macam xde tempat makan best je..so balik2 la nandos je yang menjadi pilihan c diyana n nina nie..ifa layankan je la..hihi..

tapi macam bosan dah makan nandos nie..nak kata selalu sangat xpun..tapi ifa yang rasa macam selalu..sebab boring dah dengan menu yang sama nie..haha..lagipun..mahal kot harga die..huhu..mana boleh selalu kan2..





masa nie ifa pilih menu lain daripada selalu la..selalu 1/4 chicken with 2 sidelines..kali nie amik kebab chicken with 2 sidelines..tapi rasa rugi gle nie..huhu...harga die sama je kot..rm16.90..so better makan je 1/4 chicken with 2 sidelines..air plak..ice lemon tea rm5.90..amik ice lemon tea die sebab sedap n boleh refill banyak kali!haha..masa nie amik nasi n peri chips sebab lapar..selalu amik coleslaw n peri chips..deep die pun amik gak..hee

erm..tapi macam ifa cakap la..xleh makan selalu..mahal kot..huhu..mo bankrap cepat kalu selalu makan..xcukup duit gaji..haha..sori la..ifa xde idea la...so cte pasal apa ifa makan je la..hehe..

10 comments:

caliph shuriken said...

mcm best jaa menu ni ^^

Wanieys Hashim said...

sedapnyer....perut pun tengah lapo ni.eheee

tiefazatie said...

caliph: best2..hee..tapi xleh selalu la..mahal..sob2..

waniey: memang sedap sis..hee..sabo2..

Falsya said...

ermmm..nyum nyum..sedapnye nandosssssss..harus gie makan nieh..;D

LiErOSe~QiEmi said...

tekak akak xbrp leh telan nando's.. last makan pun masa bujang dulu, teringin nak try lg tp selalunye hb ckp, tak payah la tak sedap, erk!

~diAhOntHeblOg~ said...

ishhh dah terliur.

Pink Lavender said...

ifa!!!
lama tak dengo citer...
dah jarang join GA
bz koje eh?heheheh...

so, enjoy x keje IT nih?

ashikin said...

tipah...

sebulan sekali okeh pe...try je sgala makanan mahal...

Cik Nurul said...

sedapnyeeeeeee.. bak sikit !!

tiefazatie said...

falsya: hehe...sila2..

lierose: hihi..ye ke..ifa pun dah muak gak nie..hehe..mls dh nak makan lg..

diah: sabo2..hee..

pink: hye sis!hee..aah..huhu..blh la..hee

ash: ye..haha..selagi mampu ok la kan..haha

nurul: amik le tue..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...