Tuesday, March 6, 2012

dave's original 1/4 roast chicken dave deli's subang parade yang sangat sedap..=)

salam peeps!hye2..hee..korang tau x pasal restoran dave deli's??ifa nie tau lepas kak ai bawa ifa n diyana pergi makan di dave deli's subang parade nie..1st item yang ifa try test makan ialah dave's original 1/4 roast chicken la..baru ifa tau..tue la makanan die yang famous nie..haha..

memang best gle pun..kenyang gle la kalu abes makan semua yang ada nie..sos die yang sedap gle nie..mash potato die pun sangat best!kenyang nie makan..ifa selalu makan separuh je..lagi separuh diyana yang abeskan..xmampu ifa nak abeskan..tapi coleslaw n sayur2 die ifa makan abes la..hee..


see..nampak sangat sedap gle kan2..sila percaya..best gle nie..try la kalu nak..hee..harga die rm16.90..ifa selalu minum air mineral je..rm2.50..tue la air yang paling murah..so total rm19.40..still in rm20.00..so,ok la untuk sekali sekala makan ye..bukan hari2 makan..bangkrap la kalu hari2..haha..but kteorang x try lagi lasagna die yang best tue..mahal sangat la..rm18.50 nie..adui la..macam rasa rugi je beli nie..haha..ok la..tue je nak cte...hihi..

13 comments:

Falsya said...

uwaaaa..harus cube nieh..

ADEEYA said...

Hohohoho me tak pernah habis makan ni :D

ashikin said...

Makan saje kamoo nih...huhu

long time no see meh!!!

~diAhOntHeblOg~ said...

yum2..dap! ape kabo?

shark said...

nak try la ..sungguh sedap kelihatannya :)

caliph shuriken said...

blog ifa ni mcm restoran laa.. slalu bole tgk menu2 best kt sini ^^

Ijah EmoTemo said...

nampak pun marveles ni ifa!! hihihi

tiefazatie said...

falsya:hehe..sila cuba sis..sedap ow..

adeeya: ifa pun!haha

ashikin: haha..xtau nak cte pe dear..hee..sihat?

diah: sgt sedap!sihat2..sis?

tiefazatie said...

shark: sila sis..sgt2 sedap..=)

caliph: haha..ye ke?ifa xde idea lain la caliph..hihi

ijah: tau xpe dear!haha..

cik ika said...

hohoho..p blog ni je asik tunjuk gmbr makanan..seyes kelaparan skg ni.huuu~~

tiefazatie said...

ika: hee..tue je idea yg ada nie..sabo2..huu

Cheqna said...

sekali sekala makan kena ajak blogger sesekali..hehe

dah lama tak makan kat d.d sebab yg berdekatan dah tak de :-)

tiefazatie said...

cheqna: haha..bayar asing2..haha..owh..ye ke..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...