Friday, March 2, 2012

bihun sup + sirap bandung = subang perdana best dan murah!

salam peeps~!..hee..ifa nak cte pasal makanan dan air paling murah yang ada berhampiran dengan opis ifa la..xde la dekat sangat..jauh la juga..lepas la juga dari airport subang tue..kat area subang perdana nie..kteorang panggil bihun sup bawah pokok!haha..sebab gerai die bawah pokok nie..=)

murah la..rm4 je dapat bihun sup+air..macam ifa nie..ifa suka minum sirap bandung die..best tue..hee..tapi jauh sangat la plak gerai die nie..kos minyak pun kena amik kira..pastu tempat parking pun kena pk gak..so xde la selalu pergi nie..bila teringin je la..



so..macam mana..nampak sedap kan..dah la murah..bihun sup rm3 + air sirap bandung rm1..ok pe..kan2..xtau la korang pernah  test ke tidak..hehe..kopok lekor nipis kat situ pun sedap gak tau..tapi xde lak picture die..makan sudah nie sampai habis..hehe..ok la..nie je kot ifa nak cte..nanti sambung lagi eh..=)

14 comments:

Ijah EmoTemo said...

wahh mmg murah tu ifa!! skrg ni dh sgt jarang nk dpt harga murah mcm ni hehehe

||aLeaSaRa|| said...

owh syrkt akak ada satu lagi office kat area situlah gak...tapi akak pergi time kerja,tak sempat nak menular cari makan hehehehe.owh nanti kalau akak gi sana,nak trylah cari gerai ni :)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Gila kentang punya murah lah ! Air bandung selalunya Shag jumpa RM2 secawan, bihun sup RM3.50 semangkuk. Huhu~

Zefa NorAsmara said...

Ni yg bawah pokok dpn pasaraya tu ke iefa? Kami dulu duk SB tapi dah pindah shah alam hujung tahun 2009..

caliph shuriken said...

dh lama x mamam bihun sup, huh...

Mama Zharfan said...

murah and nampak sedap :)

nanakimie said...

adoi,mmg nmpk marvelous sgt bihun sup tu!huhu......nana suka yg mcmni,padat ngn isi2...hehe..

Juliet_iRa~" said...

nmpk sedap la bihun sup tu..hee

suka gak air bandung..:)

Cik Jannah said...

dah la tengah lapar. tgk lak pic ni. ayok.

Cik Nurul said...

murah! jimat le gitu kan kan.. :)

tiefazatie said...

ijah: tau xpe dear..hehe

aleasara: wah..ye ke..sila2..murah je sis..sedap lak tue..die ada jual nasi ayam gak tau..tepi sekali dkt ngn kedai nie..

shag: tue la psl..hehe..untung nie kan2..

zefa: aah sis..owh..xpe..nt2 leh try lg kan..sedap kan sis..

caliph: alolo..mkn la nt..hee

tiefazatie said...

mz: aah..mmg murah dan sgt sedap sis..=)

nanakimie: haha..tau xpe..best dear..=)

juliet: hee..mmg sedap dear..xrugi mkn..=)

jannah: cian die...sabo2..hee

nurul: aah..tp xleh sllu gak..kos minyak lg..haha

Ainim SuJu said...

As-Salam..boleh saya tau apa nama kedai bihun sup tu?

tiefazatie said...

ainim: wasalam..erm..xingat la..cer cek n3 lain2..ada tue ifa letak landmark die..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...