Monday, March 26, 2012

domino's pizza for my family..=)

salam peeps!hye2..last 2 weeks my parent n adik2  ifa datang shah alam nie..so,ifa pun duduk ngan dorang sekali kat umah shah alam tue..pergi balik keje pun ayah yang hantar n amik nie..hehe..ala..bukan selalu pun kan2..lagipun masa tue diyana xde..die outstation nie..hee..

tiba2 kan adik ifa c fakhri tue suruh spend dorang..ifa ok je..lama pun xjumpa dorang semua..hee..gembira sungguh perasaan masa duduk ngan dorang semua..biar pun kejap je nie..tapi masa nie faeq xde sebab die ada exam lagi kan..so die xikut la..

xtau  nak spend dorang apa sebenarnya..then masa  bincang2 tue,fakhri makan pizza domino's balance faez makan semalam..terus la die nak makan pizza domino's nie..tapi ifa malas keluar..malam dah kan..

so dorang on9 pilih nak pizza apa..then faez call la tanya boleh delivery sampai umah kteorang ke tidak..pergh..menakjubkan..ada nie sampai umah kteorang..dulu2 mana ada..maju dah sekarang..haha..

so rezeki dorang  la..dapat la makan pizza domino's tue..amik set promotion yang rm60..tapi pastu ada tambah burst cheese ke apa cheese ntah kat 1 pizza..so jadi total rm65 la kena bayar nie..=)..ok je pun..bukan selalu kan2..

pastu kan..tiba2 ayah ifa tanya..berapa ringgit la kena bayar?terus la ayah bagi rm50 nie subsidi ayah cakap..hehe..ifa bayar rm15 je la..haha..xpe..nanti boleh kumpul duit banyak2 lagi spend dorang makan kat tempat2 best lagi kan2..tq ayah..=)







sangat2 sedap kan2...hee..abes nie semua adik2 ifa makan weh..hehe..best je tengok dorang kesukaan makan nie..puas hati rasanya..=)..nanti next time kte leh makan lagi ye adik2ku..delivery sudah..boleh dapat kupon berlambak2 lagi..haha..

11 comments:

bada said...

dh lama xmakan domino's..ifa ni, bikin kecur air liur je...hihih

Mama Ema said...

domino pizza lagi sedap dr pizza hut kan.

Nida Mohd said...

Sedapnya pizza makan panas-panas..
Rumah Ifa kat Shah Alam tu area mana? saya pun tinggal kat Shah Alam, rumah MIL kat Alam budiman.. :)

IntaNBerliaN said...

wah.. sedapnya...

kayyana said...

domino piza mmg sedap dimakan.. nak nak kalau time lapar... uihh haii.. chicken wings tu yg tak tahan tu

The Makeup Artist said...

anak2 panggil ni pizza senget.. tengok logo dia yg senget itu.. sedap dari pizza hut.. huhuhuhu

ADEEYA said...

Hehe sedap nampak domino's tu hihi. Adik2 Ifa semua dah besar eh?

tiefazatie said...

bada: hee..sila la terjah domino's sis..=)

mama ema: aah..btol2..hee

nida: tau xpe..hehe..seksyen 28 je..hihi..ow..nice2..

intan: sgt sedap sis!hee

tiefazatie said...

kayyana: tau xpe..hihi..adik2 ifa serbu nie..hehe

the makeup artist: owh..hebat sungguh eh nama tue..pizza senget eh..tau xpe sis..

adeeya: sgt sedap kan2..hee..xde la besar sgt..bese2 je..hee..

icee-yah said...

em....sdpnye dominos.lame dah tak mkn:)

tiefazatie said...

icee: hehe..nt dating makan la..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...