Friday, March 9, 2012

McValue Dinner at McD!

salam peeps..hye2...McD..pastinya kegemaran semua orang kan2..lagi2 sekarang nie..mcvalue dinner pun dah ada nie..dari 6petang-9malam!pastinya ramai orang akan serbu nie..ifa rasa la..hehe..

ifa ntah la..boring dah makan McD nie..haha..biar pun xde la selalu sangat makan kot..balik2 la beli mcchicken kalu makan waktu lunch tue..paling murah kot..save bajet sikit..hehe..

tapi..bukan bagus pun makan McD nie selalu..fastfood kot..nie la antara sebab2 yang membantu menambah lemak dalam badan nie weh..adui la...harus la dikurangkan makan ye kawan2..haha..



saja je nak gak tunjuk picture mcchicken nie kan2..haha..1set regular rm6.30 je kot..so boleh la..kalu makan nasi campur hari2 pun bosan kot..mahal lagi..hehe..

6 comments:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Lepas ni pagi petang malam boleh melantak McChicken murah :D

~diAhOntHeblOg~ said...

ish2 sedapnye la..lame xmakan mekdi

Cheqna said...

Ha ah..sekarang ni makan nasi utk lunch pun at least rm6.00..mm..

suka mcD..selalunya order fish fillet or big mac (bila lapar sgt..hehe..)

Cik Nurul said...

dah lama tak makan McD..huhu

SeputihSalju said...

btl tu, fastfood ni kena kurngkan mkn.. tak elok utk kesihatan... sekali sekala blh la.... :-)

tiefazatie said...

shag: haha..xleh2...bahaya fastfood..haha

diah: hee..kte bosan dah..

cheqna: tau xpe..sedih je kan..bagus bw bekal kan2..

nurul: ifa bosan dh..mls dh mkn nie

seputihsalju: btol2...hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...