Thursday, March 29, 2012

1st time makan cordon blue Secret Recipe Metro Prima..=)

salam peeps!hye2..nak cte nie..haritue b4 ifa makan kat secret recipe kl sentral..diyana ada bawa makan secret recipe kat metro prima kepong..hehe..masa tue ifa try test makan cordon blue..tapi ifa rasa la kan..cordon blue aina cafe lagi best!hehe..

ifa rasa macam cordon blue aina cafe lagi menarik nie daripada cordon blue secret recipe..hehe..nanti korang bandingkan la sendiri eh..hehe..masa tue c diyana makan lasagna yang best gle tue!

tapi itu la..picture xde snap pun nie..belasah makan terus bila sampai nie..haha..best ow makan panas2 nie..hee..ifa punya cordon blue lambat sampai nie..xpercaya?tengok la picture nanti..hee..



naa...nampak bese2 je nie..ifa boleh buat lagi sedap kot..haha..tapi..ifa tetap rasa yang cordon blue aina cafe lagi best la..yang secret recipe nie bese2 je la..hee..masa nie lasagna yg diyana order la yg best nie..=)..

6 comments:

Myra Jay said...

Akak kalau p SR memang tak order menu lain, WAJIB orden Cordon Bleu ni :)

se1saat said...

sedap ke?nk try jgk :)

tiefazatie said...

myra: ye ke..best tue kan..hihi..

se1saat: sedap gak la..hihi..=)

se1saat said...

:)

IntaNBerliaN said...

a'aa nmpk biasa je tp mahai kan..

tiefazatie said...

se1saat: hee..=)

intan: tau xpe..ala..sekali sekala kan2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...