Monday, March 12, 2012

maggi korea at pavilion

salam peeps..hye2..baca tajuk tue paham x?haha..isk..jangan xtau..hari paling kecewa tue..sob2..gatal kan kunun2 xmo makan nasi la..jadi mo makan mee ka..bihun kaa..sekali bantai order korean spicy noodles kat korean cuisine kat food court pavilion tue..

macam nak pengsan tengok mee die rupa2nya maggi!adui la..sadis gle..dah berangan2 ingat macam ala2 ramen ka..macam dalam drama korea ka..haha..sedih gle kot muka masa tue..xberbaloi sungguh membayar dalam rm10 kot harga die..sabo je la..haha..punya la diyana gelakkan ifa tau..haha..lepas tue insaf dah..xmo dah order2 noodles apa pun kat korean cuisine nie..

sila percaya nie maggi ayam tambah ngan serbuk cili apa ntah..sedih je makan nie..dah ifa xberapa suka maggi..sadis gle..haha




see..maggi kan2..sedih ow..dah la kosong..ada telur je..gle kecewa..haha..tue la..lain kali jangan wat bijak..kan dah terkena..haha..memang sampai bila2 la ifa xmo makan korean noodles nie..haha..korang lak macam mana?pernah try x?ada x yang bukan maggi?

p/s: minggu yang sangat best..ifa kat shah alam nie..mak ayah adik2 ada kat sini..so lepak ngan dorang..pergi balik keje ayah ifa yang amik hantar..=)

15 comments:

Lelord said...

adehhhh baik makan sizzling yeemee kan

ADEEYA said...

huhuhu rugiiiiiii

Falsya said...

yg warna merah tuh ape?..mcm pelik jer..;p

LiErOSe~QiEmi said...

RM10 untuk megi je dik?? ciannyee tak bebaloi kot.. klu beli megi sepeket dengan telur 10 biji pun tak sampai RM10 tau hihihi...

Pink Lavender said...

sadisnyer!!!!
apa ada kat pavi tuh?
dl keje dekat2 c2 tapi xpernah rasa nak masok pon..sbb kete bmw pon dok dlm tuh..(pepaham jer la keadaan diri time tuh..huk2)

tiefazatie said...

lelord: tau xpe sis..haha

adeeya: sgt2!haha..

falsya: kimchi kalu xsilap..hehe

lierose: aah kak...sgt2 xberbaloi..tau xpe..hahaa

pinklavender: mcm2 ada..haha..byk kedai2 mahal2 kot..ifa pg tgk wayang n mkn korean food je..haha..ala..pg je tgk2..xde org marah..hee

~diAhOntHeblOg~ said...

suke2...hehe...bile la nk g makan ni..!

Ibu Lala said...

cam teringin pulak nak makan maggi. hi salam kenal...

LadyBird said...

sedapnye megi..

Princess Feyqa said...

kt korea ada nma dish ni tuna stew.. ada mege dlm tu hehe

tiefazatie said...

diah: haha..megi nie sis..nt makan makanan lain tau2..hee

ibu lala: hee..sila masak sis..hye2..salam kenal jg sis..=)

ladybird: hihi..sila masak yaa..

princess feyqa: owh..ye ke...nie mmg maggi semata..xde pun tuna stew..huhu

nanakimie said...

siannya,hee...nana kalo menu pelik2 ni mmg xoder la:)

takut xkena tekak ^-^ baik mkn bnda yg mengenyangkn..hehe...

Syuhada said...

eh..bukan ramen tu memang meggi ke vrsi korea?????

mama_umar_maryam said...

hmm,mmg btol2 meggi tu ke yg diorg serve? ker mee yg bentuk mcm meggi tu? huhu

tiefazatie said...

nanakimie: hehe..kte harus cuba benda baru..tapi b;e xbest tue yg nak marah tue..haha

syuhada: mmg la..tp yg nie maggi ayam malaysia punya..membazir je beli nie..

zety: mmg rasa maggi ayam tambah serbuk cili!haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...