Wednesday, March 21, 2012

borong 100 keping setem untuk join kontest!

salam peeps!hye2..ifa ada buat keje gle nie..ifa borong beli setem banyak2 nie!haha...semata2..senang ah nanti nak join kontest2 offline yang ifa berminat nie..hehe..lagipun...bukan ada expired date pun setem2 nie kan2..

ifa beli setem 60sen 50 keping...setem 20sen 50keping..so total..rm40.00..pastu ifa ada beli sampul surat 54 keping = rm5.00..hee..bukan apa..so kalu ada kontest2 offline yang ifa nak cuba nasib..senang ah..sebab setem n sampul surat dah ada kan2..hee..lagipun sementara ada duit nie..bagus la beli dulu..xrugi apa2 pun kan2..=)



banyak kan setem2 nie..hee..sebenarnya..c diyana la nie..die cakap bagus ko beli banyak2 terus..xpayah pk2 nak beli setem lagi..haha..makanya..ifa pun bantai beli banyak nie..sampai diam2 sudah diyana nie..haha..adui la..ifa pun malas nak pk2 lagi nak pergi beli selalu..so macam nie diam2 la guna sampai habis!haha..

kunun je..macam la banyak sangat kontest nak join kan2...haha..xpe..nie sumber inspirasi untuk join lebih lagi kan2...hee..ye la..setem dah ada..sampul surat dah ada...cuma kena rajin join je kan2..ada rezeki..insyaallah..amin..

15 comments:

ADEEYA said...

AMin... :))

IntaNBerliaN said...

wah... ifa pun selalu join contest offline ek.. mesti bertuah ifa ni :-)

Mama Zharfan said...

heheh borong jgn tak borong :) good luck utk ifa :) kena rajin2 tau :) no pain no gain

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ifa..apa kabar?byknya memborong stemmmmmmm...K,atie doakn semoga ada rezeki Ifa menang bila join kontes offline tu.Aminnnn

amiey lee said...

mak aihhh semangatttt heee bagus2

Cik Bambam said...

amboi.. borong ke mainn!! CB kan.. kalau pos2 nie.. selalu guna comp punya.. kah3..

nanakimie said...

wow,banyaknya..hehe...chaiyok2 ifa!:)

mama_umar_maryam said...

wahhh comper iefa has come back ;),kumpul setem tu tande dh stat semangat blk, good

tiefazatie said...

adeeya: amin2...tq dear..=)

intan: xde la sis..sekali sekala je..tp xpernah bertuah pun..haha

mz: hee...tq sis..insyaallah sis..mana yg termampu..=)

k.atie: salam sis..alhamdullilah..sihat..sis?haha..beli je..wat persediaan..amin2..tq sis..=)

tiefazatie said...

amiey: hee..harus la kan2..hehe

cik bambam: hee..wah2...macam kamu..hee

nanakimie: hee..tq dear..=)

zety: haha..xde la sis..bz masih nie..huhu..ada masa try je join sikit2..hee..tq sis..=)

eLL said...

nak setem sikit

SeputihSalju said...

byknya setem... btl2, baik beli byk2 nnti senang sikit kejer ifa.. :-)

kayyana said...

chaiyok chaiyok...

Mama Ema said...

bersemangat sekali..

tiefazatie said...

ell: xleh2..hihi

seputih salju: hee..saja je beli banyak2 terus sis..tue la pslnya..hehe

kayyana: tq2..=)

mama ema: hee..kunun je..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...