Monday, August 16, 2010

sape kenal this cute gurl???


hye peeps!first time ifa jumpe blog camni!omg!sangat sweet!seriously!see it by urself!http://tujuhharimencaricinta.blogspot.com/...maybe ifa lambat dapat tau..sebab last entry tuan blog nie ialah pada 20 july 2010...tapi mmg sweet gle nie..dasat ow..jatuh cinta pada pandangan pertama okie!hihihi..but..now ifa xtau la..tuan blog dapat jumpe ke tidak gurl ini...sebab dah lebih pun 7hari kan2..tapi memang dasat..sebab sampai ke fb tuan blog pun tuan blog upload picture this gurl tau!luar biasa...xpenah lagi ifa jumpe orang camnie..sgt best..cumil2..suka2..hihi

nie la antara nukilan tuan blog..."Adakah satu cinta yang aku tagihkan darimu? Sesungguhnya cinta kepada Illahi lebih penting dari segala cinta yang hadir. Keredhaan dipohon dariNya untuk sebuah pertemuan yang dirahmati. Apa guna pertemuan, bila restu tidak diperkenankan. Maka jika kau tanyakan apa yang aku tagih, maka berkat adalah jawapannya. Tidak lagi ku inginkan sebuah pertemuan yang dimurkai dan diselubungi dengan dosa.

Maka bertemulah kita bila kau sedia untuk ketemu. Datanglah dengan ikhlas kerana keikhlasan itu dapat mewujudkan redha. Bukalah hatimu untuk pertemuan yang diberkati, nescaya pertemuan itu bakal membawa ke jalan yang bercahaya.
"

http://2.bp.blogspot.com/_jR3eB33DluE/TD8K81QZSRI/AAAAAAAAAa4/fxbt0eaPs58/s1600/36651_409543873767_688353767_4623564_5758972_n.jpg

so peeps!kalau this lucky gurl korg kenal..sila bagitau tuan blog ye..mesti best!nak tau gak pe agaknya sambungan cerita tuan blog..tapi setakat ini..xde pape update dari tuan blog..neway ifa wish u luck!even dah lepas pun dari target tuan blog....insyaallah kalau ada jodoh..jumpe juga tue nanti..=)


7 comments:

tiefazatie said...

“Jika Allah sudah berkata ‘Kun Fayakun’, jadilah,
Maka terjadilah ia.
Maha Suci Allah, yang ditangan-Nya Segala Kekuasaan,
Kepada-Nyalah semua urusan dikembalikan ”
[ Surah yassin 82:83 ]

Syafrizal said...

macam terdesak sangat buat blog sebegitu
sedangkan di bulan mulia ini memang ada cara yang lebih elok..
berdoa pada Allah ke.. zikir ke.. buat solat hajat ke... baca quran ke... buat selama 40 hari berturut2.. Insya Allah tercapai tapi kena la yakin

Fina said...

everone have their own way. let them be :) jodoh itu dtg dgn mcm2 cara, dgn macam usaha. kan? ;)

Amanda Eltiqaz said...

wah...dahsyat nye cinta dia...huhu..

tiefazatie said...

syafrizal: erm...seperti yg awak maklum..tuan blog dah buat blog nie b4 pose lagi...ifa xmo komen macam2..sebab bagi ifa tue semua usaha masing2..lagipun ifa xcukup bagus nak komen2 pasal agama..

fina: yup im agreed!mungkin tuan blog buat cam yg syafrizal cakap..mana kte tau kan?

amanda: mmg dear..tkejut ifa masa jumpe blog nie smlm..but..sweet n nice for me..=)

GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD said...

aaaa.lyd dh baca blog ni..x sangka kn ade ceta pdg pertama...hope mamat neh dpt jumpe gurl neh...

tiefazatie said...

lyd: sweet kan dear..itu la..xsangka masih ade cite camnie kan2..ifa pun wish tuan blog tue leh jumpe gurl ni..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...