Sunday, August 8, 2010

Aisy 1st Giveaway


hye peeps!ifa nak join 1st giveaway by aisystudio!!
okie....pendapat dan cadangan ifa tentang blog AISY Studio nie..
harap sis okie je ye..=)

1. blog ini menggunakan warna yang sangat menarik!iaitu merah!memang marvellous la sis!
2. bagi ifa susunan blog nie cukup kemas dah..sebab senang je nak cari maklumat2 penting..=).
3. pastu item2 yang dijual sudah dikategorikan mengikut kategori masing2..good job!dan yang bestnye sis aisy dah letak label kategori betol2 di tepi belah kiri blog dan di atas..so senang la customer nak cari item ikut kategori yang mereka suka..xpayah nak klik satu2..=)
4. yang news tue plak..lagi bagus sis linkkan terus pada entry tue..so lagi senang la..
5. pasal gambar2 item plak..ifa rasa bagus sis letak gambar yang besar dan jelas..xyah edit2 just letak watermark sis la kat gambar2 tue..n lagi best kalau sis amik gambar details lagi..maksud ifa..gambar bahagian dalam item ke..jahitan ke..pastu kalu leh..sis try gune coding ajax kalu xsilap ifa..yang boleh besarkan gambar on the spot kat page item tue juga..lagi stylo la blog sis nanti..heee..owhyaa..sis boleh gak gune model pegang items2 tue..lagi menarik..=)
6. details item ifa rasa okie dah..cume..kalu saiz tue..pe kata sis bagi ukuran die??contoh yang travel beg tue..kan sis just bagitau medium size kan..ifa rasa pasti ada orang yang nak tau..so nanti xyah la sis nak bagitau sorang2 nanti..
7. pastu kan sis..kan ade items yang sis turunkan harga sikit kan..pe kata sis buat kategori baru on sale..n sis letakkan item2 yang sis turunkan harga tue under kategori on sale tue...so nanti xpayah sis nak edit2 entry item yang asal tue..
8. tentang link friends blog tue kan sis..kalu xmo show all pun xpe..sis pegi kat configure blog list..sis decide la nak shows bape banyak link ja..nanti ade jg tue button kecik utk show all..so sape nak tengok sume nanti die klik la button tue..=)
9. owh ye..cmne customer nak order sis?xnampak email sis kat information tue..sis boleh je letak terus email sis kat situ..senang sikit..xpun sis wat order form gune google form..ifa tengok ramai gak yang gune camtue..kalu xsilap die terus masuk ke email sis nanti..ifa pun xpasti sis cube la..=)

okie ni je kot pendapat dan cadangan ifa..harap sis..xmarah ye..ifa pun masih baru dalam dunia berblogging nie..sekadar mencuba nasib..=)
tq so much sis!
ifa nak tag ana!


3 comments:

tiefazatie said...

wish me luck!

NAA said...

tq dear... :)
ur comment mmg membantu...
wait till the final to know who is the winner... :)
wish u luck

tiefazatie said...

naa: wah..i hope so dear..tq so much yaa sis..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...