Saturday, August 21, 2010

GRAND OPENING GIVEAWAY by Butik Comey Sokmo



hye peeps!ifa nak join giveaway by Butik Comey Sokmo~!
hope ade luck here..hihihi..
hadiah yang sangat menarik untuk dimenangi!

GA tasks/questions:

a)Apa yg membuatkan anda rasa bergaya? (e.g:shawl cantik,mekap cun dll)

bagi ifa..ifa rasa bergaya apabila memakai pakaian yang cantik dan smart je apabila disarungkan oleh badan ifa la..contohnye baju kurung moden..kan ayu je tue..ditambah plak dengan menggunakan tudung bawal ataupun shawl yang sepadan dengan baju kurung moden itu...tak lupe make up yang simple but sweet..ifa juga pasti akan menggunakan brooch yang cumil2 tapi xsarat dan xbesar..just nice..owh ya..ifa juga seorang yang pasti akan menggunakan gelang tangan.. tak kira la silver,mutiara atau plastik..tak lupe juga flat shoe or heel yang sedondon dengan baju kurung moden tersebut..handbag plak pasti ifa akan gunakan yang sesuai..xsemestinya warna yang sama dengan baju la...=)

b)Pilihan hijab (e.g:shawl,tudung awning,style cmne etc..)

ifa lebih senang memakai tudung bawal..sebab senang je nak bentuk di muka ifa..maklum la..ifa menggunakan cermin mata..but sometimes ifa guna juga shawl..tapi lebih pada shawl cotton n jojet..sebab senang nak bentuk dan nampak kemas dan cantik di muka ifa..=)


c)Apa yg membuatkan anda tertarik nak beli barang dari sesebuah blog? (e.g:blog tu cantik,tuan punya blog sempoi dll)

pastinya barang tersebut barang yang ifa mahu!hihi..kalau tak..tak beli la..hihi..after that ifa akan tengok kualiti dan harganya pasti la berpatutan..blog yang user-friendly pasti akan menyebabkan ifa lama je kat blog tue...hihi..pastu service yang bagus from the owner..contohnya..owner mesti la seorang yang friendly pastu xkisah pun kalau kita banyak tanya nie...n then die cepat je reply pertanyaan kita..pastu barang sampai tepat pada masanya..barang dalam keadaan yang baik..kualiti barang sama seperti yang diberitahu..so kemungkinan untuk membeli lagi di blog itu pasti ada!hihi..

okie dear..nie la jawapan ifa..banyak la plak..hihi..enjoy it!
hope okie je ye..harap me lucky with u..=)

4 comments:

tiefazatie said...

wish me luck!

nadiah said...

good luck Tie

mek said...

salam sis,rasenye syarat no 2 sis xde.
2. Linkkan Butik Comey Sokmo-http://butikcomeysokmo.blogspot.com/ di blog/site anda.(wajib!)

that means,letak link butik comey sokmo kt ruangan bloglist/blogshop sis kt bawah.. jawapan suda mantap =)

tiefazatie said...

nadiah: tq dear..=)

mek: salam dear..ifa dh masukkan dah ur link dlm blogsop list ifa dear b4 join ur ga..ade tue..tgk btol2..hee...sebab die letak sape yg ade entry paling latest kat atas..ur entry paling latest 2days ago..so die bawah sikit tdi ifa cek..kena show all tau..=) ..neway tq..jwpn mantap ek..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...