Sunday, August 29, 2010

akhirnye..neo pergi...29082010..=(



hye peeps!
ifa sgt2 sedih nie...huhu..
akhirnye neo pegi tadi...
baru je tadi...klinik tutup...
pastu die mmg dah nazak btol dah...
sengsaranya ifa tgk...
kalu manusia lagi la sengsara kan..
nauzubillah...ifa xmampu nak buat apa..
ifa nangis je sambil cakap2 dgn neo..
nak pegang die ayah xbagi..
takut die lagi sakit kan..
kesiannya..huhuhu...
sedih...skrg tinggal bella n tirana je..
ifa rasa nak suh my dad bawa je dorg gi klinik laa...
takut dorg pun kena gak...
but serius..ifa xtau dorg sakit apa..
chika mmg la jumpe2 je dah meninggal..
neo smlm elok je tau..cume die diam je...
neo..ifa mintak maaf..huhu..
ifa xleh nak buat apa..
cume b4 die nazak yg sgt teruk tue..
mmg ifa teman die n usap2 die..
tue je ifa mampu...maaf neo..=(

16 comments:

tiefazatie said...

maaf neo..huhuhu...sedihnye ifa...xde dah kawan ifa nak main2..tinggal bella n tirana je nie..putih tue selalu jln2..n xmanja ngn kteorg..die bkn anak jiji..

AROL DSHW said...

bila kucing arol mati, mak selalu kata.. "biarlah dia mati drpd dia hidup menderita. kesian dia. kita tengok pun sedih nanti.." sabar yeah, sis ifa! kucing-kucing yang lain masih ada. sis ifa jaga kucing-kucing yang masih hidup. :)

klu neo boleh bercakap, mesti dia akan berterima kasih pd sis ifa sbb dah pelihara dia dgn baik sebelum dia mati.

tiefazatie said...

arol: sedihnye ifa bca komen arol nie..nangis terus ifa nie..huhuhu...mmg la..tp sedih..die baru je idup 5bln...huhuhu..xde dah dengar die mengiau lagi pasnie..manja2..jilat2 kaki..gigit kaki..huhuhu..insyallah..pasti akan jaga bella n tirana elok2..putih pun sama gak..

caliph shuriken said...

sabar ek..
semua ni di luar kawalan kita.. memadailah berbaik baik dgn pet2 kita wktu pet2 tu masih idup...

tiefazatie said...

caliph: iya caliph..huhu..=(

yong_liza said...

hhu..sabo ye ifa..

tiefazatie said...

yong_liza: iya sis..=(

Dc said...

kucing ifa kne sakit ape ek?..better ifa bwa g klinik cepat bella n tirana tu..tkt2..kne penyakit tu lak..

Dc said...

kucing ifa kne sakit ape ek?..better ifa bwa g klinik cepat bella n tirana tu..tkt2..kne penyakit tu lak..

tiefazatie said...

dc: ifa pun xtau la dc..huhu..itu la..nt nak bw c bella n tirana g klinik la..takut gak kalu dorg pun kena..huhu

Em's Family said...

lebih baik Neo pergi dari dia terus terseksa kan, i think you have done the best for Neo..

tiefazatie said...

ibu emir: iya sis..mmg baek lg die pergi cpt2..huhu..i hope so i hv done the best for him..=(

aKuSayangKo said...

saba je.. kite penah tgk anak kucing kite kena lenyek ngan kete pak mertua.. memang sedih tgk dia nazak..

tiefazatie said...

akusygko: ifa pun penah tgk kucing ifa sendiri kena langgar moto sis..sgt teruk..huhu..cian die..dulu la masa kt shah alam..nangis2 bw balik sis...tp tue la..xserik2 bela kucing kan..=)

ejaMaria said...

salah satu sbb akak dah tak nak bela kucing... tak tahan rasa hati bila dia mati... last kucing akak mati kena langgar ngan jiran (tak sengaja) depan mata akak sendiri... lepas kena langgar tu dia bangun lagi... minum air... pastu terus jatuh+mati... sejak tu akak tanak bela kucing dah...

tiefazatie said...

ejamaria: ifa pun mmg dh mcm2 tgk kucing2 ifa dulu yg mati kena langgar la sakit la..tp..ifa mmg suke kucing kak..huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...