Thursday, December 6, 2012

victoria's secret,one utama: bombshell gift set only at rm149.00!

salam peeps!hye2..hehe..ahad lepas kan kteorang pergi one utama..so,alang2 dah sampai sana..harus la terjah victoria's secret!sebab ada benda baru yang best!hehe..

diyana yang bagitau nie victoria's secret ada jual gift set yang comel!hehe..untuk body mist n lotion nie..ifa ingat nak beli la  yang gift set body mist kan..tapi..dah habis!huhu..sedih je..tinggal gift set body lotion je nie..erm..berbelah bagi..

lepas tue usha perfume2 victoria's secret nie..ada plak perfume bau tease,bombshell n angel buat gift set!hehe..harga die hanya la rm149.00 je!gift set nie dapat body mist 125ml,body lotion 100 ml,body wash 100 ml and clucth!hehe..nice kan..worthy x korang rasa??ifa rasa not bad la..hehe..boleh je  nie..nie 1st time ifa beli gift set nie tau..sebelum nie ifa pernah beli body lotion endless love je..hehe..


maka nya ifa pun terpengaruh dengan c diyana n nina!haha..sebab dorang dah beli sorang satu..ifa je terfikir2 nie..nak gift set perfume nie ke gift set lotion..memang la ifa nie suka lotion..tapi gift set perfume nie macam menarik..dapat macam2 nie..hehe..clucth tue saja kalu dorang jual dah harga rm110 tau..kalu ikutkan tambah tolak bahagi darab..memang berbaloi je pun kalu amik gift set perfume nie..so,selamba je ifa beli!haha..1st time nie..=)


alasan ifa beli bombshell gift set nie sebab..bau die best!wangi n fresh je nie..hehe..ingat nak beli bau gorgeous..tapi die xde jual gift set lagi..tue yang beli bau bombshell nie..hehe..lagipun dah lama xbeli body mist nie..hehe..dah la siap ada body lotion n body wash..ngam dah tue boleh bawa g travel taiping n serkam kan..pastu ada clucth lagi!boleh la pakai masa yan tunang n ct kawen!hehe..

semuanya akan digunakan dalam masa terdekat nie..so,berbaloi2 la beli bombshell gift set nie!hehe..ala..bukan selalu pun ifa beli yang mahal2 nie kan2..hee..so,nie imbuhan untuk diri sendiri la..sebab keje pun penat dah kan..banyak je keje nie..dapat lak pakai victoria's secret nie..bahagia je hidup nie..hehe..=)..korang pun guna victoria's secret juga ke??

2 comments:

Miza Yusof said...

tak pernah guna mana-mana produk victoria secret tapi teringin nak guna. macam best je. cantk ! pink gitu :)

icee-yah said...

Aahla berbaloi baloi tau ifa beli tu:-)lg lg ade clutch tu:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...