Sunday, December 30, 2012

papparich, citta mall: mee kari yang awesome!

salam peeps!hye2..hee..haritue..b4 gerak gi melaka..kteorang lunch kat papparich,citta mall!hehe..lama dah xmakan kat papparich nie..tapi ifa macam biasa la..bukan tahu nak makan apa pun..haha..last2..mee kari rm10.90 nie juga la yang ifa order..haha..adui la..nasib baik la mee kari nie memang sedap pun..hihi..=)


mee kari yang best itu!rm10.90..=)


zoom lagi!hehe..korang patut cuba..tapi xtau la rasa die sama ke x kat setiap outlet..hehe..bagi ifa..yang  kat citta mall nie ok la..sedap!hehe..tapi selalu xhabis pun kuah die nie..banyak ok..=p

2 comments:

Nurjaya Sumiran said...

banyaknya makanan..selera jer tengok...
http://jomvitamin.com

khairul akmal bin azman said...

CUTI2 MALAYSIA YER..


BAGUS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...