Thursday, December 27, 2012

klebang original coconut shake,melaka: awesome coconut shake only rm2.50!

salam peeps!hye2..haritue lepas majlis ct..kteorang terus pergi klebang!hehe..semata-mata nak cari coconut shake yang dikatakan best itu!biarpun..kteorang xtau pun kedai die mana satu!haha..hentam ja jalan nie...hehe..jam gle ok klebang nie..sabo je la..huhu..

so,otw tue..xsampai pun pantai klebang lagi..kteorang nampak gerai tepi jalan..ramai gle orang berhenti n beratur nak beli!usha punya usha..yes!klebang original coconut shake!dah jumpa!haha..kteorang pun pergi beratur hujan2 ok..sabo je la..alang2 dah sampai kan..kena gak rasa!hehe..


ramai gle orang beratur ok!tengok la..dah berapa banyak box aiskrim vanilla dorang guna!sangat banyak!kagum..=)..nie memang tempat tapau bawa balik je tau..nak minum situ kena masuk dalam sikit..ada kedai lagi 1..


sempat snap nie je..ada gak mercu tanda die kan2..hehe


manual je kot..sangat banyak kelapa..


ini la die klebang original coconut shake,rm2.50 itu!hehe..sedap la juga..hehe..tapi kalu tengok camne orang tue buat..cam kte pun boleh buat sendiri je..tapi xtau la..haha


jam plak atas flyer over balik ke hotel kan..so..zoom menara taming sari guna hp zaman batu..hihi


malam tue kteorang pergi jonker walk!xde tujuan pun..jalan2 je..tapi bila dah sesak sangat..balik la weh..haha..pastu terpengaruh beli selipar toilet manik2 nie..rm18.00 ok..beli sebab diyana cakap murah dah nie..tempat lain lagi mahal..sekali adik ifa,aziema cakap kat KL murah lagi ok..rm15.00 je..tapi ifa xpernah jumpa pun..sadis je..huhu..nasib baik cantik juga selipar toilet nie..hehe

4 comments:

mama tisya said...

mmmg best...oh dh naik rege dlu rm2 je

nurul said...

nice! www.dresslover84.blogspot.com

Ijah EmoTemo said...

bestnya coconut shake tu!!! ;)

miza yusof said...

ramai blogger up entry pasal ni.
sedap ke ifa ? miza tak pernah sampai lagi kesini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...